Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Σάββατο 23 Αυγούστου 2014

Με εντολή Μελισσανίδη επανέφερε το σταυρό στο σήμα της η ΑΕΚ!


Μία αλλαγή υπάρχει σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές στο έμβλημα της ΑΕΚ, η οποία έγινε ύστερα από απόφαση του Δημήτρη Μελισσανίδη.
Μπορεί ακόμα να μην έχει γίνει γνωστό, καθώς δύσκολα κάποιος μπορεί να το παρατηρήσει, ωστόσο το περσινό έμβλημα της Ένωσης, σε σχέση με το φετινή έχει μία μικροαλλαγή.

Συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Μελισσανίδης είχε την ιδέα στη δεξιά εσωτερική πλευρά του φτερού του Δικεφάλου να τοποθετηθεί ο σταυρός και η σφαίρα (ή μπόμπα), στοιχεία τα οποία δεν υπήρχαν μέχρι πρότινος.

Αυτό που πρέπει να διευκρινιστεί είναι ότι ο σταυρός και η σφαίρα στα νύχια του Δικέφαλου συμβολίζουν την πνευματική και κοσμική εξουσία αντίστοιχα.

Έτσι λοιπόν τόσο οι νέες εμφανίσεις, όσο και τα ρούχα της προπόνησης είναι πλέον αλλαγμένα, ενώ στο  καινούργιο σάιτ της ΠΑΕ θα υπάρχει ο νέος Δικέφαλος με τον Σταυρό και την σφαίρα.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου