Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Πέμπτη 28 Αυγούστου 2014

Τζιχαντιστές στο CNN: «Θα ήταν τιμή μας να αποκεφαλίσουμε Αμερικανούς»


«ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ ΠΡΑΞΗ» Η ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΦΟΛΕΙ΄΄

Περισσότερο από διατεθειμένοι να προβούν σε δολοφονικές πράξεις, ανάλογες με εκείνη του αποκεφαλισμού του Αμερικανού δημοσιογράφου Τζέιμς Φόλεϊ, εμφανίζονται δύο τζιχαντιστές, μέλη του Ισλαμικού Κράτους, σε βιντεοσκοπημένη συνέντευξή τους στο CNN.

Στη συνέντευξή τους στη δημοσιογράφου του αμερικανικού δικτύου οι δύο τζιχαντιστές, εκ των οποίων ο ένας είναι Βρετανός, χαρακτηρίζουν «ευλογημένη πράξη» την εκτέλεση του αμερικανού δημοσιογράφου ενώ δηλώνουν πως θα ήταν «τιμή» του να αποκεφαλίσουν και οι ίδιοι έναν δυτικό όμηρο.
Ο βρετανός τζιχαντιστής δηλώνει πως «τα χέρια μου είναι έτοιμα να αφιερωθούν σε αυτή την ευλογημένη πράξη» προσθέτοντας πως ελπίζει ότι ο Αλλάχ θα του δώσει την ευκαιρία να κάνει σε κάποιον άλλο εχθρό ό,τι στον Τζέιμς Φόλεϊ.
Οι δύο τζιχαντιστές αποκαλούν τη δολοφονία του Αμερικανού δημοσιογράφου «άμεση και δικαιολογημένη απάντηση στα εγκλήματα των Ηνωμένων Πολιτειών εναντίον του Ισλαμικού Κράτους» , ενώ ο βρετανός ισλαμιστής εμφανίζεται πρόθυμος να φέρει τον ιερό πόλεμο στα βρετανικά εδάφη. «Είμαι έτοιμος να κάνω αυτό το βήμα της επιστροφής, αν οι στρατοί σας, οι χώρες σας δεν σταματήσουν να μας επιτίθενται».


ΕΘΝΟΣ
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου