Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Σάββατο 30 Αυγούστου 2014

Η Malaysia Airlines απολύει 6.000 εργαζόμενους


Αναγκασμένη να προβεί σε δραστικές αλλαγές και εφαρμογή άλλης οικονομικής πολιτικής προκειμένου να επιβιώσει φέρεται να είναι η αεροπορική εταιρία Malaysia Airlines και στο πλαίσιο αυτό, απομακρύνει 6.000 εργαζόμενους.
Η φήμη της Malaysia Airlines διασύρθηκε εντελώς εξαιτίας των δύο πρόσφατων αεροπορικών τραγωδιών, παρότι στη δεύτερη χρονικά, η εταιρία δεν είχε την παραμικρή ευθύνη για το δυστύχημα, ενώ σε ό,τι αφορά για την πρώτη κανείς δεν γνωρίζει τι πραγματικά έχει συμβεί.

Η διεύθυνση αποφάσισε να απομακρύνει το ένα τρίτο των υπαλλήλων (6.000 από τους 20.000), ενώ η εταιρία θα θα γίνει 100% κρατική(μέχρι τώρα το κράτος είχε υπό τον έλεγχό του το 69%).

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου