Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου 2014

Εξόριστοι από την Ελλάδα 150.000 επιστήμονες - H κρίση προκάλεσε κύμα φυγής λαμπρών μυαλών


Επιστήμονες με περγαμηνές, λαμπρές σπουδές και σπουδαία μυαλά βλέπουν την πόρτα της εξόδου από τη χώρα μας. Ηδη σήμερα εκτιμάται πως περισσότεροι από 150.000 Ελληνες με πλούσια μόρφωση και βιογραφικό ζουν κι εργάζονται στο εξωτερικό.

Μάλιστα, το φαινόμενο της «διαρροής εγκεφάλων», Brain Drain, όπως είναι παγκοσμίως γνωστό, παίρνει τέτοια έκταση τα τελευταία χρόνια, τα χρόνια της κρίσης, σε σημείο που έχει θορυβήσει την ελληνική κυβέρνηση, η οποία φέρεται να επεξεργάζεται, σύμφωνα με την εφημερίδα «Ημερησία», σχέδιο ανάσχεσής του πριν να είναι πολύ αργά. Μεταξύ των μέτρων ενδεχομένως να είναι η χορήγηση υποτροφιών σε αριστεύσαντες πτυχιούχους ώστε να κάνουν Mάστερ στην Eλλάδα με παράλληλη ένταξη στην αγορά εργασίας. Η δέσμη των δράσεων που επεξεργάζονται τα συναρμόδια υπουργεία Εργασίας και Παιδείας θα χρηματοδοτηθεί κυρίως από πόρους του Eυρωπαϊκού Kοινωνικού Tαμείου.

«Σήμερα, οι επιστήμονες ουσιαστικά "εκδιώχνονται" από τη χώρα, αφού δεν έχουν καμία επαγγελματική επιλογή. Kαθώς, μάλιστα, η ανεύρεση εργασίας είναι πλέον δύσκολη και στο εξωτερικό, αρκετοί αναγκάζονται να κάνουν ακόμη και χειρονακτικές εργασίες. Σε αυτή την περίπτωση, μάλιστα, η εκμετάλλευσή τους από εργοδότες της ίδιας εθνικότητας είναι πολύ έντονη» αναφέρει χαρακτηριστικά στην εφημερίδα ο καθηγητής στο τμήμα Oικονομικών Eπιστημών του Πανεπιστημίου Mακεδονίας Λόης Λαμπριανίδης.

Το ανησυχητικό του φαινομένου κατά τα χρόνια της κρίσης, σύμφωνα με τον καθηγητή, είναι ότι η «διαρροή εγκεφάλων» από την Ελλάδα δεν γνωρίζει ηλικία και αφορά από νέους που μόλις ολοκλήρωσαν τις σπουδές τους μέχρι καθηγητές πανεπιστημίου με χρόνια προϋπηρεσίας.

Tα στοιχεία σε αριθμούς μιλούν από μόνα τους

Ενδεικτικό της διάστασης του φαινομένου της διαρροής εγκεφάλων από τη χώρα μας είναι τα απόλυτα στοιχεία σε αριθμούς:

150.000 είναι οι Έλληνες επιστήμονες που σήμερα ζούν και εργάζονται στο εξωτερικό.
55.000 είναι οι Έλληνες φοιτητές που σπουδάζουν στο εξωτερικό. Oι περισσότεροι στη συνέχεια μένουν εκεί για να εργαστούν.
3% των κορυφαίων επιστημόνων παγκοσμίως διαθέτει ο ελληνισμός, αν και ο πληθυσμός της χώρας αντιστοιχεί στο 0,20% του πληθυσμού της γης.
85% των κορυφαίων Eλλήνων επιστημόνων ζει και εργάζεται στο εξωτερικό.
336 είναι τα ελληνικά ονόματα στη λίστα των περίπου 12.000 κορυφαίων επιστημόνων.
195 από αυτούς έχουν έδρα τις HΠA. Mε μεγάλη απόσταση ακολουθούν η Eλλάδα (37) και η Bρετανία (27).
0,6 του AEΠ διαθέτει η Eλλάδα για την έρευνα. Ποσοστό τέσσερις φορές μικρότερο από χώρες της Eυρωζώνης.

Πηγή

23 σχόλια:

  1. ΠΕΛΑΣΓΕ,
    Η ΦΥΓΗ ΕΓΚΕΦΑΛΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΗ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ.
    Ο ΑΝΘΟΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ, ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΜΕ ΥΨΗΛΗ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ, ΓΙΑ ΤΗΝ
    ΚΑΤΑΡΤΗΣΗ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΔΑΠΑΝΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΟΣΑ,
    ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ, ΙΣΩΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.
    ΑΥΤΟ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΤΟ ΒΡΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ.

    Ο ΓΙΟΣ ΜΟΥ ΙΑΤΡΟΣ ΜΕ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ ΚΑΙ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΟ ( ΜΕ 15 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ!! ) ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΗΚΕ
    ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ΠΑΝΤΡΕΥΕΤΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΓΕΡΜΑΝΙΔΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΑ ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ. ΕΔΩ ΕΡΓΑΖΟΤΑΝ ΣΕ ΚΛΙΝΙΚΗ ΜΕ 750 ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΜΗΝΑ(!!) ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΧΡΕΗ ΝΟΣΟΚΟΜΟΥ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΕΣ
    ΥΠΕΡΩΡΙΕΣ ΦΤΑΝΕΙ ΤΩΡΑ ΤΑ 2.850 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 3.500 ΕΥΡΩ Η ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΤΟΥ. ΟΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΑΝΟΔΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΚΑΝΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΕΣ.

    ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΧΩΡΙΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥΣ; ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ;

    ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΕΡΓΑΤΕΣ, ΑΓΡΟΤΕΣ, ΜΙΚΡΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ, ΓΚΑΡΣΟΝΙΑ, ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΥΠΕΡΗΛΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ.
    Ο ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΓΕΡΝΑ ΔΡΑΜΑΤΙΚΑ.

    ΔΙΑΒΑΖΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ "ΤΟΙΣ ΒΑΣΙΛΕΥΣΙ Ή ΕΥΣΕΒΕΣΙ";
    AΥΤΟ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ!
    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΜΑΣ!
    ΑΛΛΟΙΜΟΝΟ ΜΑΣ. ΦΟΒΑΜΑΙ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΛΛΟΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ε τοτε μην καθηστερειτε αλλο πατε να μαθετε γερμανικα για να μπορειτε να συνενοησθε με την γερμανιδα νυφη σας και τα μελλοντικα γερμανοτσολιαδακια εγγονακια σας.

      Διαγραφή
  2. Είσαι σίγουρος ότι ό γιός σου έχει πατρίδα? Εγκαταστάθηκε στήν γερμανία, παντρεύεται γερμανίδα, θά κάνει γερμανόπουλα, καί είναι Έλληνας? Έχετε χάσει κάθε λογική, γι αυτό έχουν χαθεί τά πάντα. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΙΚΉ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΤΑ Τ ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ Κ ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ ΟΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ..ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΚΟΣΤΟΛΟΓΟΥΝ 2 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΟΣΑ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ.Κ ΣΑΣ ΦΤΑΙΝΕΙ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΦΑΡΙΣΑΙΟΊ.ΔΝ ΜΑΣ ΕΙΠΕΣ ΜΟΝΟ ΑΝ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΧΕ ΠΟΛΕΜΟ Ο ΚΑΝΑΚΑΡΗΣ ΣΟΥ Κ ΣΥ ΘΑ ΧΑΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΙΕΡΑ ΣΑΣ??Κ Ο ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΠΟΥ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΕΙΔΟΣ ΠΟΛΕΜΟΥ ΕΙΝΑΙ.ΝΑ ΧΑΡΕΙΤΕ ΤΑ ΕΓΓΟΝΑΚΙΑ ΤΟΥ ΓΙΟΥ ΣΑΣ Κ ΘΑ ΣΑΣ ΛΕΝΕ ΜΑΝΕΙ ΑΜΠΕΡ ΑΛΕΣ.Κ ΘΑ ΧΕΤΕ ΕΝΑ ΕΓΓΌΝΑΚΙ ΕΛΛΗΝΟΓΕΡΜΑΝΟ.ΑΦΟΥ Η ΜΕΡΚΕΛ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ ΚΑΡΙΕΡΑ Κ ΑΣ ΒΑΣΑΝΙΖΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ.Η ΚΑΡΙΕΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟΛΑ.ΚΑΤΑ Τ ΑΛΛΑ ΠΟΥΛΑΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ ΟΤΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙΣ ΤΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ,ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΔΕΊΧΝΕΤΕ ΑΛΛΑ..ΒΑΓΓΕΛΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είμαι ο 8.13.
      Ο πατέρας 9.15, από ό,τι κατάλαβα έχει γιό, που εσένα με τα κολλυβογράμματα που έμαθες και το Ι.Q. που διαθέτεις, δεν θα σε προσλάμβανε σπίτι του ούτε για υπηρέτη. Για ένα προβληματικό, συμπλεγματικό άτομο όπως εσύ, στο άκουσμα των λέξεων πολιτισμός, Πανεπιστήμιο, παιδεία, βγάζει σπυριά. Επειδή έχω διαβάσει σχόλια σου, είσαι του "όλοι το ίδιο είμαστε σε τούτο το κοσμάκη". Όλοι ίδιους μισθούς, ίδιες συντάξεις, και τον ελεύθερο χρόνο εκκλησία, Αγία Γραφή, Ψαλτήρι και τους βίους των αγίων, το κλουβί, το Ζάσταβα
      και το χωριό (όπως έγραφε κάποιος). Αυτοπαρηγοριέσαι μ αυτά. Αυτοϊκανοποίησαι.
      Τώρα τί σχέσει έχει ένας επιστήμονας που διεκδίκησε μια καλλίτερη ζωή (μετά από 15 χρόνια πανεπιστημιακές σπουδές), το επέτυχε, δοξάζει την Ελλάδα και τον καμαρώνει ο πατερούλης του,
      με τους "ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥΣ" που γράφεις μόνο ένας άρρωστος, μισάνθρωπος, διεστραμμένος, ένας βαρεμένος όπως εσύ, ξέρει.
      Δυστυχησμένε δεν έκανες τίποτα στην ζωή σου γι αυτό ζηλεύεις. Βολέψου με τα 1.200
      ε τον μήνα, αν τα έχεις κι αυτά. Μην στεναχωριέσαι έχει ο Θεός.

      Διαγραφή
  4. Άστα φουκαρά. Δεν είναι για σένα αυτά. Μιλάμε για σοβαρούς επιστήμονες, με πολυετείς σπουδές και διακρίσεις (διδακτορικά. Έχεις ακούσει τι είναι αυτά;)
    Σε μία οικογένεια με μηνιαίο εισόδημα 6.000 ε και προοπτικές για πολύ μεγαλύτερο, το οικονομικό μέλλον είναι άριστο. Μιλάμε βέβαια για αξιόλογους και ικανούς επιστήμονες.
    Εσύ και τα παιδιά σου θα τους υπηρετείτε ως γκαρσόνια ή καμαριέρηδες σ ενα πολυτελές ξενοδοχείο (με 600ε τον μήνα και δωδεκάωρη καθημερινή εργασία, επτά ημέρες την εβδομάδα, για πέντε μόνο μήνες τον χρόνο!), όταν θα έρχονται να μένουν τα καλοκαίρια γιά διακοπές με την πολυτελή μερσεντές τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΒΑΓΓΕΛΑ ΤΟ ΟΤΙ ΑΠΕΤΥΧΕΣ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΕΜΕΙΝΕΣ ΠΤΩΧΟΣ ΚΑΙ ΑΣΗΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΤΡΑΓΙΚΟ. ΝΑΧΕΙΣ ΟΜΩΣ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΝΑΣΑΙ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΛΥΠΗΣΗ.
    ΤΙ ΚΑΝΕΙ Η ΚΥΡΙΑ ΕΛΣΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Διαφωνώ 3:44 για τους χαρακτηρισμούς σου προς τον Βαγγέλα. Διάβασα την ανάρτηση του πατέρα 9:15. Συμμερίσθηκα την ανησυχία του για το μέλλον της χώρας μας. Επίσης την χαρά του για την δικαίωσή του και για την επαγγελματική αποκατάσταση του παιδιού του. Επειδή είμαι πατέρας με παιδί που σπουδάζει σε μεγάλο Πανεπιστήμιο των ΗΠΑ, με πολύ υψηλό κόστος σπουδών, σκέφθηκα ότι σύντομα και το παιδί μου θα έχει πρόβλημα αποκατάστασης. Θα πρέπει λοιπόν να προσανατολίζεται στον αναγκαστικό εκπατρισμό.
    Στην συζήτηση αναμείχθηκαν και περιθωριακοί (όπως ο γνωστός Βαγγέλας), που χυδαιολόγησαν, και έβρισαν τον πατέρα γιατί.... ο γιός του εργάζεται με αρχικό μισθό 3.000 ε περίπου (ίσως θα έπρεπε να ζητήσουν την...άδειά τους). Φαίνεται
    γι αυτούς ο διδάκτορας και ο..... ντελιβεράς έχουν την ίδια αξία και θα πρέπει να έχουν την..... ίδια αμοιβή!!!
    Ο καθένας βγάζει αυτό που έχει μέσα του. Πάντως εγώ κύριε Βαγγέλα θα σε..... ερωτήσω πού
    θα εργασθεί ο γιός μου.
    Δεν μας γράφεις τα παιδιά σου κύριε Βαγγέλα τί σπούδασαν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΚΑΤΑΡΧΑΣ ΕΓΩ ΔΝ ΕΒΡΙΣΑ Κ ΔΝ ΧΥΔΑΙΟΛΟΓΗΣΑ 5:11 ΑΝ ΔΕΙΣ ΠΙΟ ΠΑΝΩ Ο 3:44 ΕΒΡΙΣΕ ΕΜΕΝΑ,ΑΛΛΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΛΙΓΟ ΘΟΛΑ.ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑΚΟΣ??ΒΛΕΠΩ ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΜΕ ΤΝ ΓΙΟ ΓΙΑΤΡΟ ΠΕΣΑΝΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΟΥΝ ΤΝ ΑΝΩΝΥΜΟ.ΕΓΩ ΕΙΠΑ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΟ,ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗΣ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ ΚΤΛΠ Κ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΔΥΣΚΟΛΙΑ ΠΟΥ ΣΥΝΑΝΤΑΕΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΝΑ ΛΑΚΙΣΕΙ.ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ΟΤΑΝ ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΠΟΊΟΙ ΟΡΚΟ ΣΤΝ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ ΠΑΡΑΦΡΑΖΟΥΝ ΤΑ ΛΟΓΙΑ Κ ΛΕΝΕ ΝΑ ΠΑΩ ΟΠΟΥ ΕΧΩ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΡΙΕΡΑ.ΟΚ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΡΙΕΡΑ Κ Η ΧΩΡΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ Ε??ΒΑΓΓΕΛΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η ΦΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΟΥΛΑΤΕ ΠΝΕΥΜΑ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΟΥΔΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ Κ ΔΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ.Η ΔΙΚΙΑ ΣΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΌΣ ΠΑΡΑΣ.ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΤΝ ΕΙΠΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ.ΠΩΣ ΝΑ ΤΝ ΠΩ?ΧΡΙΣΤΙΑΝΟ?ΑΦΟΥ ΔΝ ΕΙΝΑΙ.ΛΟΙΠΟΝ ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ ΜΟΥ ΕΓΩ ΣΑΝ ΙΟΥΔΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΠΟΥ ΜΕ ΛΕΤΕ,ΜΟΥ ΔΟΘΗΚΕ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΑΦΗΣΩ ΤΝ ΕΛΛΑΔΑ Κ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΛΕΦΤΑ.ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΦΗΝΩ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΥΣΑΦΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.Ο ΑΛΛΟΣ ΜΕ ΛΕΕΙ ΥΠΟΤΙΜΙΤΙΚΑ ΦΤΩΧΟ.ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΊ ΤΙΜΗ.ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ Κ ΟΙ ΞΕΝΕΣ ΧΩΡΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ.ΠΡΟΤΙΜΩ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΩ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ 3 Κ 60 ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΑΓΑΠΩ.ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΑ ΤΗΣ Κ ΜΕ ΤΑ ΚΑΚΑ ΤΗΣ.Κ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΤΙ.ΕΙΧΑ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΤΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΏ ΚΑΛΑ ΛΕΦΤΑ Κ ΑΚΙΝΗΤΑ ΠΡΟ ΚΡΙΣΗΣ Κ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΑ.ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΑΡΑΒΙΑΖΑ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΜΟΥ Κ ΘΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΌΜΟΥΝ ΑΤΟΜΑ.ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΑΣ ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ ΜΟΥ.ΕΣΕΙΣ ΠΟΥΛΑΤΕ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΕΜΕΙΣ ΑΠΛΑ ΤΟ ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ.ΒΑΓΓΕΛΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑΠΛΑ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΑΤΕ ΤΟΥΣ ΠΑΠΑΔΕΣ,ΤΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ ΚΤΛΠ.ΑΠΛΑ ΥΠΟΚΡΙΝΕΣΤΕ,ΚΟΙΤΑΤΕ ΚΑΡΙΕΡΕΣ,ΛΕΦΤΑ Κ ΟΧΙ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΤΑΧΑ.Ο ΕΝΑΣ ΕΧΕΙ ΦΙΛΟΥΣ ΕΒΡΑΙΌΥΣ Κ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΓΙΑΣΕΜΙ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ,Ο ΑΛΛΟΣ ΘΑΥΜΑΖΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ Κ ΚΑΘΑΡΗ ΧΩΡΑ,Ο ΑΛΛΟΣ ΠΑΡΑΤΑΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ 2ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ Κ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ..ΦΑΡΙΣΑΙΣΜΟΣ ΚΥΡΙΟΙ.ΔΑΣΚΑΛΕ ΠΟΥ ΔΙΔΑΣΚΕΣ...ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΕΙ Ο ΑΒΡΑΑΜ ΠΟΥ ΔΝ ΕΙΧΕ ΕΒΡΑΙΚΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΑΛΛΑ ΘΑΥΜΑΖΕΤΕ ΤΟΥΣ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΓΙΑΣΕΜΊ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΗ ΠΟΛΗ Κ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ.Κ ΚΑΝΑΤΕ ΠΑΡΕΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ..ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΧΩΡΙΣ ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ Κ ΑΣ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΦΙΛΌΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΕΠΕΙΔΗ ΤΙΜΑΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΗΡΞΑΝΕ ΠΡΙΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΌΝΙΑ..ΠΩΣ ΘΑ ΛΕΓΑΝΕ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΦΗΝΑΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Κ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΑΝΕ ΣΤΝ ΘΕΊΟ ΞΕΡΞΗ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΔΙΝΕ ΓΗ Κ ΥΔΩΡ??ΚΑΡΙΕΡΑ?ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ?ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ??
    ΒΑΓΓΕΛΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Έχω διαφωνίσει αμέτρητες φορές μαζί σου Βαγγέλα καί αυτό φυσικά είναι ανθρώπινο. Σού βγάζω τό καπέλο όμως γιά τό ήθος σου, τήν εντιμότητά σου, καί τόν αληθινό πατριωτισμό σου. Σού υπενθυμίζω! Μήν απαντάς σέ ψευτοέλληνες παρτάκηδες, βολεψάκιδες, μέ συριζοπασοκική νοοτροπία τού συνθήματος, ''λεφτά υπάρχουν''. Οί τύποι γαλουχήθηκαν μέ αυτήν τήν τραγική νοοτροπία τής καταραμένης αλλαγής τού 81, μέ στόχο τήν καλοπέραση, τό βόλεμα, πάντωτε ως ''αξία'' γιά αυτούς τό χρήμα. Όλη ή ζωή τους είναι τό χρήμα. Ποιός θά τούς δώσει περισσότερο χρήμα? Αυτούς θά γλύψουν, ακόμα καί άν κολυμπάνε μέσα στά σκατά. Θά δώσει ό τσίπρας? Αυτόν θά λατρέψουν ώς θεό. Θά δώσει ό τούρκος απέναντι? Σέ αυτόν θά στήσουν κώλο στά 4. Θά δώσει ή γερμανία? Ή Ελλαδίτσα θά μείνει στήν άκρη μόνο γιά 1 μήνα τό καλοκαίρι διακοπές. Έτσι γαλουχήθηκαν δυστυχώς! Είναι νοοτροπία καί δέν θ΄ αλλάξει, διότι τήν μετέδωσαν στά παιδιά τους. Εμείς μείναμε Βαγγέλα! Εγώ εσύ, καί λίγοι μετρημένοι στά δάκτυλα, νά πολεμήσουμε εάν χρειαστεί γιά τήν αγαπημένη μας πατρίδα, χωρίς νά ζητήσουμε ανταλλάγματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ Κ ΝΑ ΝΙΩΣΟΥΝ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΔΝ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΟ ΧΡΗΜΑ Κ ΟΤΙ ΑΓΑΠΌΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΑΥΤΗ ΜΕ ΚΑΘΕ ΚΟΣΤΟΣ.ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΤΟΙ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΕΤΣΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Κ ΤΟ ΣΩΣΤΟ.Η ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΤΣΟΒΟΛΑ ΔΩΣΤΑ ΟΛΑ ΕΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ Κ ΤΕΤΟΙΑ ΜΥΑΛΑ.ΜΟΝΟ Κ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΩΣ ΙΝΔΑΛΜΑ ΤΝ ΜΠΌΥΤΑΡΗ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΤΑ.ΒΑΓΓΕΛΑΣ

      Διαγραφή
  11. ΤΙΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΤΟΥ 60 ΚΑΙ 70 ΠΑΝΩ ΑΠΟ 300.000 ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΓΑΣΤΟΥΝ ΩΣ ΕΡΓΑΤΕΣ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ.
    ΜΕ ΤΑ ΕΜΒΑΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΣΤΕΛΝΑΝ ΖΗΣΑΝ ΕΔΩ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΩΣΑΝ ΠΑΙΔΙΑ. ΕΙΣΗΓΑΓΑΝ ΣΥΝΑΛΛΑΓΜΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ. ΟΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΕΥΣΕ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, ΟΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΕΠΕΣΤΡΕΨΑΝ ΜΕΤΑΦΕΡΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΓΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΗΨΕΙΣ ΑΝΕΠΤΥΓΜΕΝΩΝ ΧΩΡΩΝ ΟΠΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΚΟΜΠΟΔΕΜΑ.
    ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ.
    Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟΤΕ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΗΤΑΝ ΑΝΕΙΔΙΚΕΥΤΟΙ ΕΡΓΑΤΕΣ, ΕΝΩ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ, ΚΥΡΙΩΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ, ΕΙΔΙΚΟΙ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΒΙΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ, ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗΣ, ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ, ΙΑΤΡΟΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΕΣ ΚΑΙ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ (ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΙ). ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΓΝΩΣΗ ΤΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ.
    Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΡΙΠΛΑΣΙΟ ΜΙΣΘΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΛΙΟ ΕΡΓΑΤΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ!!!
    ΟΙ ΧΩΡΕΣ Δ Ε Ν ΖΗΤΟΥΝ ΕΡΓΑΤΕΣ.
    ΕΣΥ ΚΥΡΙΕ ΒΑΓΓΕΛΑ ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΣΠΟΥΔΑΣΕΙ; ΤΕΛΕΙΩΣΕΣ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ;
    ΘΑΘΕΛΕΣ Κ ΕΣΥ ΝΑ ΕΙΧΕΣ ΣΠΟΥΔΑΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑΧΕΣ ΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ
    ΝΑ ΕΡΓΑΖΟΣΟΥΝΑ Π.Χ. ΣΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ Ή ΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΥΡΗΝΙΚΩΝ ΕΡΕΥΝΩΝ ΣΤΗΝ ΓΕΝΕΥΗ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΔΑΣΚΕΣ ΚΑΙ Σ ΕΝΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ (ΟΠΩΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ); ΝΑΧΕΣ ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΕΙΣΟΜΑ 8.000-12.000Ε ΤΟ ΜΗΝΑ;
    ΖΗΛΕΥΕΙΣ ΣΙΓΟΥΡΑ. ΔΕΝ ΣΟΥ ΦΤΑΙΝΕ ΟΜΩΣ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΛΕΙΨΗ ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΦΤΩΧΟΣ.
    ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΙΚΑΝΟΣ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΔΩΣΕΣ Ή ΔΙΝΕΙΣ ΤΟΣΑ ΛΙΓΑ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ.
    ΑΝΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΠΟΥ ΠΡΟΟΔΕΥΕΙ ΚΟΣΜΟΣ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ, ΠΡΟΚΟΒΕΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΟΞΑΖΕΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ, ΕΙΣΑΓΕΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΠΛΟΥΤΟ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΜΑΣ ΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΕΚΕΙ, ΦΘΟΝΕΙΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. 12:06 ΑΠΑΝΤΗΣΑ ΠΙΟ ΠΑΝΩ.ΔΝ ΑΦΗΝΩ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΙΕΡΑ.ΜΟΥ ΔΟΘΗΚΕ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ Κ ΔΝ ΤΟ ΕΚΑΝΑ.Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ '60 ΠΟΥ ΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ.ΚΑΤΑΡΧΑΣ ΤΟΤΕ ΔΝ ΕΙΧΑΜΕ 4-5ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ..ΛΕΣ ΖΗΛΕΥΩ Κ ΔΝ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΤΙ ΛΕΩ.ΜΙΣΩ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΣΟΥ ΛΕΩ ΔΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ?ΑΝ ΖΗΛΕΥΑ ΤΩΡΑ ΘΑ ΗΜΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Κ ΘΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΑΓΑ.ΛΕΣ ΕΤΣΙ ΕΙΣΑΓΟΥΜΕ ΠΛΟΥΤΟ ΠΩΣ??ΑΦΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΕΚΕΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΕ ΓΕΡΜΑΝΙΔΑ Κ ΘΑ ΤΑ ΑΚΟΥΜΠΑΕΙ ΣΤΝ ΜΕΡΚΕΛ.ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΕΝΙΣΧΥΕΙ ΕΞΥΠΝΑΚΙΑ.ΔΗΛ ΟΠΟΙΟΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΑΣ ΔΟΞΑΖΕΙ??ΟΥΑΟΥ.ΔΗΛ ΣΤΑ ΝΟΣΌΚΟΜΕΙΑ ΠΌΥ ΕΧΟΥMΕ Κ ΙΝΔΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΔΟΞΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΝΔΙΑ??ΤΕΛΙΚΑ ΕΣΥ ΖΗΛΕΥΕΙΣ ΤΝ ΓΙΑΤΡΟ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΕΧΕΙΣ.ΤΌ ΧΡΗΜΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΣΟΥ Κ ΌΠΟΥ ΓΗΣ Κ ΠΑΤΡΙΣ.ΠΕΣ ΜΟΥ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΓΙΑΣΕΜΙ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ Κ ΧΑΙΡΟΣΟΥΝ ΤΙΣ ΚΑΘΑΡΕΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΙΣ.ΤΕΛΟΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΕΣ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΕΜΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΝΑΙ Η ΟΧΙ??Κ ΠΕΣ ΜΑΣ ΜΙΑΣ Κ ΕΙΣΑΙ Κ ΑΡΧΑΙΟΛΑΤΡΗΣ ΠΩΣ ΘΑ ΛΕΓΑΝΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΦΗΝΑΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΤΝ ΞΕΡΞΗ ΓΙΑ ΚΑΡΙΕΡΑ Κ ΓΗ Κ ΥΔΩΡ?? ΒΑΓΓΕΛΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΑΡΑΓΕ Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΠΟΥ ΔΝ ΕΠΑΙΡΝΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΤΟΥ ΖΗΛΕΥΕ ΤΟΥΣ ΣΟΦΙΣΤΕΣ??Η ΗΘΙΚΗ ΤΟΥ ΟΜΩΣ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΟΝ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΟΤΑΝ ΣΤΗ ΓΝΩΣΗ ΤΝ ΑΠΟΛΥΤΩΝ ΑΞΙΩΝ.ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΕ ΝΑ ΕΜΦΥΣΗΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΝΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΗΘΙΚΗ ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑ ΩΣ ΑΥΤΟΣΚΟΠΟ.ΛΕΤΕ ΝΑ ΡΩΤΟΥΣΑΝ Κ ΕΚΕΙΝΟΝ ΤΙ ΣΠΟΥΔΑΣΕΣ??Κ ΑΝ ΖΗΛΕΥΕΙΣ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ ΤΝ ΣΟΦΙΣΤΩΝ?ΛΙΜΠΙΖΕΣΑΙ ΤΗΝ ΚΑΡΙΕΡΑ ΤΟΥ ΦΡΑΓΚΑΤΟΥ ΝΕΑΡΧΟΥ?ΛΙΓΟΥΡΕΥΕΣΑΊ ΠΤΩΧΕ ΣΩΚΡΑΤΗ ΤΑ ΠΛΟΥΤΗ ΤΟΥ ΞΕΡΞΗ?Η ΤΑ 51 ΑΚΙΝΗΤΑ ΤΟΥ ΑΛΑΒΑΝΟΥ?ΖΗΛΙΑΡΗ ΣΩΚΡΑΤΗ ΦΤΩΧΕ..../ ΑΝ ΦΥΓΟΥΜΕ ΟΛΌΙ ΓΙΑ ΚΑΡΙΕΡΕΣ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ??ΑΛΛΑ ΤΙ ΛΕΩ..ΠΟΊΑ ΕΛΛΑΔΑ?ΑΦΟΥ ΔΝ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΥΠΗΡΕΤΕΙΤΕ.Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΑΧΑ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΜΟΝΟ ΜΕΣΑ ΑΠΤΗΝ ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ...ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΑΝ ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΑΛΛΑ Η ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΣΑΣ Κ ΤΙ ΠΡΕΣΒΕΥΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΟΥΛΑΤΕ ΑΡΧΑΙΌ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ Κ ΧΟΛΗ ΚΑΤΑ ΤΌΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ..
    ΒΑΓΓΕΛΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Εξόριστοι από την Ελλάδα 150.000 επιστήμονες - H κρίση προκάλεσε κύμα φυγής λαμπρών μυαλών.

    Ενα τοσο λαμπρό μυαλό οπως εισαι Βαγγελα γιατι εμεινες στη Ελλαδα σου αρεσει τοσο πολυ η πτωχεια.
    Θα μπορουσες να εργαστεις στο προγραμμα CERN στην Ελβετια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. 2:52 ΝΑΙ ΛΑΤΡΕΥΩ ΤΗ ΦΤΩΧΕΙΑ Κ ΕΚΤΙΜΩ ΠΟΛΥ ΤΟΥ ΦΤΩΧΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ Κ ΔΝ ΠΑΤΑΝΕ ΕΠΙ ΠΤΩΜΑΤΩΝ ΟΠΩΣ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΊ ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΟ ΗΘΟΣ ΤΟΥΣ..ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ CΕRΝ ΚΤΛΠ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ ΑΣ ΠΑΝΕ ΑΛΛΑ ΛΑΜΠΡΑ ΜΥΑΛΑ ΠΟΥ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ.ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΕΧΟΥΜΕ.ΑΛΛΟΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΜΟΝΙΜΑ ΣΤΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΡΗ.ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΊ ΜΕ ΕΙΡΩΝΕΥΕΣΑΙ Κ ΜΕ ΛΕΣ ΛΑΜΠΡΟ ΜΥΑΛΟ?ΕΠΕΙΔΗ ΑΓΑΠΑΩ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΟΥ Κ ΕΧΩ ΑΛΛΕΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΕΣ?ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΜΕΙΝΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΓΟΥΣΤΑΡΑ.ΔΕΝ ΜΕ ΓΕΜΙΖΙ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ,ΟΥΤΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΟΥΤΕ Η ΚΑΡΙΕΡΑ.ΧΑΡΊΣΜΑ ΤΟΥΣ! ΒΑΓΓΕΛΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Και η ΝΑΣΑ Βαγγελα ζητα λαμπρα μυαλα. Κριμα να χαραμιζεσαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Η ΝΑSΑ ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΕΙ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕI ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΑΘΕΟΙ.ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΔΝ ΠΑΣ Κ ΧΑΡΑΜΙΖΕΣΑΙ?ΛΑΜΠΡΟ ΜΥΑΛΟ ΕΧΕΙΣ ΟΠΟΤΕ Η ΠΟΡΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΚΤΗ Κ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ.ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΠΗΡΑΝΕ Κ ΚΑΠΌΙΟΥΣ ΡΟΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΕΝΔΡΟΠΟΤΑΜΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΡΟΜΠΟΤΊΚΗ Κ ΤΟΥΣ ΔΩΣΑΝΕ ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΠΟΥ ΚΑΝΑΝΕ.ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Κ ΣΕ ΣΕΝΑ..ΒΑΓΓΕΛΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Δεν εχω Βαγγελα τα πτυχια σου. Εισαι επιφανης επιστημονας.
    Σε βλεπω με νομπελ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΣΑΝ ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΟ ΟΣΚΑΡ.ΒΡΑΒΕΙΟ ΕΙΝΑΙ Κ ΑΥΤΟ,ΜΗΝ ΣΕ ΧΑΛΑΕΙ.Κ ΟΙ ΗΘΟΠΟΙΟΙ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΑ 10ΠΛΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ.ΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΛΛΟΥ ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΓΝΩΣΗΣ.Κ ΚΥΡΙΩΣ ΒΑΖΕΙΣ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΕ ΣΗΜΑΙΑ ΤΟ ΗΘΟΣ ΣΟΥ.ΕΥΓΕ!!!ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙΣ ΣΑΝ ΜΟΤΟ ΖΩΗΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΔΝ ΦΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΤΥΧΙΑ. . . ΒΑΓΓΕΛΑΣ

      Διαγραφή
  19. Μέ τί ηλίθια επιχειρήματα αντιμετωπίζουν τόν Βαγγέλα οί ''τρανοί επιστήμονες'' μέ τά λαμπρά μυαλά! Ποιό γελοίοι δέν μπορείτε νά γίνεται! Άντε πάρτε δρόμο από τήν χώρα τής φτιώχειας, καί πηγαίνεται νά υπηρετήσετε τήν φίλη σας τήν μέρκελ ή τούς άλλους εβραιοπαγκοσμιοποιητές τού πλανήτη. Μέ αυτό τό ΄΄τρανό επιστημονικό επίπεδο'' πού έχετε, θά σάς στριμώξουν νά πλένετε πιάτα όλη μέρα. Εμπρός ξεβρωμίστε τήν Ελλάδα! Κάντε της κι ένα καλό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή