Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2014

«Καμπάνα» 30.000 ευρώ στο Star για τον.. καυγά Χατζηνικολάου-Μαριά


Ο λόγος για τον Νίκο Χατζηνικολάου, ο θυμός του οποίου για τη συμπεριφορά του Ν.Μαριά, στοίχισε στο κανάλι φιλοξενίας, το Star, 30.000 ευρώ πρόστιμο. Πρόκειται για τη γνωστή εκπομπή όταν ο Νίκος Χατζηνικολάου είπε on air στον Νότη Μαριά. «Περάστε έξω». Και ο βουλευτής έφευγε απειλώντας φυσικά, δεν κάθισε και αυτός με σταυρωμένα χέρια. Ποιο είναι το σκεπτικό του ΕΣΡ; «Οι οικοδεσπότες πρέπει να φέρονται με σεβασμό, αξιοπρέπεια και ευγένεια στους καλεσμένους τους, το αναφέρει μία οδηγία του ΕΣΡ» μας απάντησε σε δηλώσεις του ο πρόεδρος κ. Ιωάννης Λασκαρίδης.

Ο διάλογος...

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Νίκος Χατζηνικολάου ρώτησε τον Νότη Μαριά για το πώς μειώθηκαν τα ποσοστά του κόμματός του στο μισό. «Ο στόχος που βάλαμε να έχουμε τουλάχιστον εκπροσώπηση στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο, από ότι φαίνεται εκλέγουμε έναν βουλευτή», είπε ο κ. Μαριάς.

Τότε ήταν που άρχισαν να ανεβαίνουν οι τόνοι...

«Αυτή ήταν η φιλοδοξία σας; Να πιάσετε το 50% της εκλογικής σας δύναμης; Έχετε κάνει ένα πρόλογο ενάμιση λεπτό και δεν μου έχετε απαντήσει σε τίποτα! Θέλω να απαντήσετε επί της ουσίας και όχι με περικοκλάδες».

«Δεν υπάρχουν περικοκλάδες όταν μιλάει ο Νότης ο Μαριάς! Μιλάει ευθέως πάντοτε! Όσον αφορά στον κεντρικό στόχο μας να έχουμε εκπροσώπηση, τον πετύχαμε»!

«Ναι, αλλά δε γίνεται όλοι να είστε νικητές απόψε. Δε γίνεται να σας ρωτώ ότι πέσατε στο 50% και να μου απαντάτε... Προσέξτε τι μου απαντήσατε. Να παραστήσω τον Μαριά»;

«Να 'ρθείτε εδώ να παραστήσετε τον Μαριά αν είναι! Σας παρακαλώ πολύ»!

«Τα ψέματα δεν μου αρέσουν κύριε Μαριά»!

«Ψέματα δε λέω. Να προσέξετε πώς μιλάτε όταν απευθύνεστε σε μένα»!

«Θα μιλάω όπως θέλω! Δεν κατάλαβα! Θα απαντήσετε σε καμιά ερώτηση»;

«Κι εγώ θα μιλάω όπως θέλω! Απαντάω σε όλες τις ερωτήσεις! Δεν μου δίνετε χρόνο»!

«Μας λέτε ότι στόχος ήταν το 7% να γίνει 3,5%! Ανέκδοτα»!

«Ανέκδοτα λέτε εσείς»!

«Δεν θέλω άλλη κουβέντα μαζί σας! Δεν θέλω! Μας ψεκάζουνε»!

Σε αυτό το σημείο ο Νότης Μαριάς αποχώρησε σε έξαλλη κατάσταση: «Αλλού να τα πεις αυτά! Όχι σε μένα! Το κατάλαβες»;

«Εδώ τα λέω! Περάστε έξω! Περάστε έξω κύριε Μαριά!», απάντησε έξω φρενών ο Νίκος Χατζηνικολάου.

Πηγή

1 σχόλιο:

  1. Tά γνωστά χουντοκάναλα γιά τίς κατίνες, μέ τούς δημοσιο-κάφρους νά μοιράζουν τήν τράπουλα όπως τήν γουστάρουν. Καί κάθεται ό άλλος καί λέει ''ενημερώνωμαι''........ακούω ''ειδήσεις''. Ενημερώνωμαι=αποβλακώνωμαι! Δέν έχεις τίποτα καλύτερο νά κάνεις? Παρακολούθησε ένα ντοκυμανταίρ ή μιά ταινεία, νά ψυχαγωγηθείς καί νά ξεχάσεις τά προβλήματά σου. Αυτά τά στημένα δημοσοκαφριλίκια σέ ρίχνουν πιό πολύ στήν θλίψη καί τήν απελπισία. Τούς έκοψα όλους 5 χρόνια καί βρήκα τήν ηρεμία μου. Δοκίμασέ το!

    ΑπάντησηΔιαγραφή