Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου 2014

Τους καρφώνει ο Σόρος: «Η Ελληνική κυβέρνηση παραποίησε απροκάλυπτα τα στοιχεία για να ενταχθεί στην Ευρωζώνη»


Είδαμε τις προάλλες την κινητοποίηση της δικαιοσύνης, κατόπιν σχετικής επιστολής του Αθανασίου στην Κουτζαμάνη, προκειμένου να διερευνηθεί η πιθανή αλήθεια πίσω από τις δηλώσεις Λαγκάρντ ότι απειλήθηκε η ζωή της, όταν μίλησε για την φοροδιαφυγή στην Ελλάδα.
Όμως σήμερα έχουμε και άλλες δηλώσεις από έναν άλλο παράγοντα, αυτή την φορά εξωθεσμικό, αλλά εξόχως σημαντικό στην ιεραρχία της επικυριαρχίας που λυμαίνεται τον τόπο. Ο λόγος, φυσικά, για τον περιβόητο Τζορτζ Σόρος, ο οποίος σε συνέντευξή του στον γερμανό δημοσιογράφο Γκρέγκορ Πέτερ Σμιτς δήλωσε, σε ερώτηση «αν η ελληνική κυβέρνηση παραποίησε τα στοιχεία ώστε να ενταχθεί η Ελλάδα στη ευρωζώνη»: «Η ελληνική κυβέρνηση παραποίησε απροκάλυπτα τα στοιχεία αλλά και οι άλλοι δανειολήπτες σεβάστηκαν γενικά τους κανόνες».
Θα στείλει, άραγε, τώρα ο Αθανασίου επιστολή στην Κουτζαμάνη, να ανοίξει δικαστική έρευνα, προκειμένου να διαπιστωθεί αν ο Σόρος λέει την αλήθεια; Γιατί αν λέει αλήθεια ο Σόρος, μιλάμε για ποινικές ευθύνες κακουργηματικού χαρακτήρα που αφορούν τις πρώτες πράξεις του δράματος που οδήγησαν στην είσοδο της χώρας στο ΔΝΤ, μέσα από ένα νέο σκάνδαλο παραποίησης στοιχείων, αυτό της ΕΛΣΤΑΤ.
Θεωρητικώς η κυβέρνηση δεν έχει δεσμούς με την διακυβέρνηση Σημίτη, που πραγματοποίησε την είσοδο της χώρας στην Ευρωζώνη, συνεπώς δεν συντρέχουν πολιτικοί λόγοι να «θαφτεί» η εν λόγω υπόθεση, οι ευθύνες για την οποία – σημειωτέον – δεν έχουν παραγραφεί. Είναι, όμως, έτσι τα πράγματα; Προφανώς και όχι, αφού από την εποχή Σημίτη και έπειτα το υπουργείο οικονομικών διαχρονικών έχει «καπετάνιο» κάποιον άνθρωπο του Σημίτη.

Πηγή

3 σχόλια:



  1. Ο Σόρος είναι σήμερα από τους πλουσιώτερους στον κόσμο..
    Απλός και λιτοδίαιτος, κορυφαία προσωπικότητα, χαίρει μεγάλης εκτίμησης παγκόσμια.
    Παιδί φτωχής οικογένειας μεταναστών, με τις ικανότητες και
    την εργατικότητά του έφτασε να τον συμβουλεύονται ηγέτες μεγάλων χωρών όπως Ομπάμα, Γέλτσιν, Πούτιν , Σαρκοζί.
    Με τα ιδρύματα που έχει σε χώρες ιδιαίτερα σε Αφρική, Ασία, Λ. Αμερική δαπανά τεράστια ποσά ετησίως σε κοινωνικά προγράμματα (εκπαίδευση, νοσοκομεία, νερό, συσσίτια).
    Εκατομμύρια άνθρωποι έχουν ευεργετηθεί και τον ευγνωμονούν.

    Είναι γεγονός ότι μεγάλη κατηγορία συνανθρώπων μας δεν αποδέχεται, φανερά τουλάχιστον, ότι υπάρχουν άλλοι ικανότεροι τους.
    Ο επιτυχημένος στην οικονομία,τέχνη πολιτική,ο καταξιωμένος, συκοφαντείται ή κολακεύεται. Ιδιαίτερα στη χώρα μας όπου
    ανθεί ο λαϊκισμός, δεξιός ή αριστερός.
    Οι αποτυχημένοι και οι μετριότητες πάντοτε αναζήτησαν άλλοθι για την κακομοιριά τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΧΑΧΑΧΑΧΑ ΝΑ ΣΑΙ ΚΑΛΑ ΡΕ ΦΙΛΕ.ΕΤΣΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΝΑ ΤΡΟΛΑΡΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΟΜΟΡΦΑΙΝΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΑΝΕΚΔΟΤΑ ΣΟΥ.ΠΛΕΟΝ Ο ΤΟΤΟΣ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.ΤΑ ΑΝΕΚΔΟΤΑ ΠΕΡΑΣΑΝΕ ΣΕ ΝΕΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΡΕ ΤΝ ΛΙΤΟΔΙΑΙΤΟ ΣΟΡΟΣ.ΑΥΡΙΟ ΠΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΝ ΛΙΤΟΔΙΑΙΤΟ ΓΕΩΡΓΙΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ Κ ΠΟΣΟ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ.ΞΕΧΑΣΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ Κ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ,ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ..ΤΟΥ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟΥ ΣΟΡΟΣ.ΕΤΣΙ ΣΑΣ ΘΕΛΏ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ Κ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ.ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ ΦΑΝ ΚΛΑΜΠ,ΤΩΡΑ ΘΑ ΧΟΥΜΕ Κ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ.ΧΑΧΑ.ΒΑΓΓΕΛΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δέν είναι χώρα σου ή Ελλάδα ρέ καθήκι 4.40! Δέν μπορείς νά κρυφτείς πίσω από τό πληκτρολόγιο ρέ σορόδουλε. Τουλάχιστον τό αφεντικό σου επειδή δέν μπορεί νά σέ γαμήσει, τόν αφήνεις νά σου χαιδέυει τόν κώλο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή