Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου 2014

Η αθλιότητα ζεί!Άγριο ΞΥΛΟ σε οπαδό του Παναθηναϊκού!


Oπαδοί την "έπεσαν" σε πρόεδρο συνδέσμου φιλάθλων του Παναθηναϊκού στην Κοζάνη, που διακομίσθηκε στο νοσοκομείο!

Ο κακός χαμός έγινε στο κέντρο της Κοζάνης στις 21:30 το βράδυ της Τρίτης. Η συμπλοκή έγινε μεταξύ νεαρών, οπαδών μεγάλων ομάδων του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Σύμφωνα με τοπικά Μέσα και το kozan.gr,  10 άτομα επιτέθηκαν σε τρία άτομα και τους ξυλοκόπησαν. Από τη συμπλοκή τραυματίστηκε ένας 33χρονος, ο οποίος φορούσε μπλούζα του Παναθηναϊκού και είναι πρόεδρος του τοπικού συνδέσμου των πράσινων.


Το θύμα διακομίσθηκε με ασθενοφόρο στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο με κάκωση κεφαλής και πολλαπλά θλαστικά τραύματα προσώπου. Σύμφωνα με τους ιατρούς στα Επείγοντα περιστατικά, αυτή την ώρα υποβάλλεται σε εξετάσεις, αλλά ευτυχώς το παλικάρι είναι σε καλή κατάσταση.

Πηγή

1 σχόλιο:

  1. ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΜΑΣΤΕ ΒΑΡΒΑΡΟΙ; ΕΛΕΟΣ.ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΤΙΣ ΑΓΓΛΟΣΑΞΩΝΙΚΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ ΝΑ ΠΛΑΚΩΝΟΜΑΣΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ; ΞΕΠΕΣΜΟΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή