Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2014

Φασιστικός νόμος ψηφίστηκε από την τουρκική Βουλή!


Οι μαντήλες έρχονται το μέικ απ φεύγει, μαζί με την υποψηφιότητα της Τουρκίας για την Ευρωπαϊκή Ένωση, ή σε κάθε περίπτωση, ό,τι είχε μείνει από αυτήν, αφού ο νόμος που ψήφισε η ισλαμιστική κυβέρνηση της χώρας, είναι στην κυριολεξία ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ.

Με νόμο λοιπόν που ψήφισε η τουρκική βουλή, τα κορίτσια, από 10 ετών και πάνω, έχουν πλέον το δικαίωμα να φορούν την ισλαμική μαντήλα, αυτή δηλαδή που είχε καταργήσει ο Κεμάλ Ατατούρκ. Με το ίδιο νομοσχέδιο οι μαθήτριες και οι σπουδάστριες απαγορεύεται να φορούν μέικ απ, να κάνουν τατουάζ ή piercing.

Επίσης, απαγορεύεται να έχουν κασκόλ, καπέλα ή μπερέδες, ή να έχουν σχολικές τσάντες με πολιτικά σύμβολα, εικόνες, ήρωες των κινουμένων σχεδίων, ή κάθε είδους επιγραφές. Απαγορεύεται επίσης να βάφουν τα μαλλιά τους, ή τα αγόρια να αφήνουν μουστάκι ή γένια! Μόνο στις πρώτες τάξεις του δημοτικού και στο νηπιαγωγείο τα παιδιά δεν θα είναι υποχρεωμένα να εφαρμόζουν το νέο νόμο, καθαρά ισλαμικής έμπνευσης.

Παράλληλα, έχει κατατεθεί πρόταση κατάργησης των μικτών σχολείων. Φαίνεται πως ο Ερντογάν έχει στρέψει το τιμόνι της Τουρκίας μακριά από τον κεμαλισμό, με αποκλειστικό οδηγό το κοράνι.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου