Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2014

Μητροπολίτης Φθιώτιδος: ''Τα κράτη της Ευρώπης θέλουν να μας αποχριστιανοποιήσουν''



Ν. ΨΥΧΙΚΟ | ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΘΑΝΟΠΟΥΛΟΣ > Με μεγαλοπρέπεια εορτάστηκε η μνήμη της Αγίας Σοφίας και των τριών θυγατέρων της Αγάπης, Πίστης και Ελπίδας στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό της Αγίας στο Νέο Ψυχικό. Στην πανηγυρική Θεία Λειτουργία προεξήρχε ο Σεβ. Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Νικόλαος, πλαισιούμενος από πλειάδα κληρικών της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών.


Να αναφερθεί ότι ο περικαλής Ναός της Αγίας Σοφίας ήταν κατάμεστος από πλήθος πιστών, οι οποίοι έσπευσαν να τιμήσουν την αγαπημένη τους Αγία.

Τον Θείο Λόγο κήρυξε ο Σεβ. Μητροπολίτης ο οποίος αναφέρθηκε στην ζωή Αγίας Σοφίας και των τριών θυγατέρων της, υπογραμμίζοντας ότι από τον ουρανό μας στηρίζουν και μας ωφελούν στην πίστη.
Επίσης ο κ. Νικόλαος αναφέρθηκε στην σημερινή ευαγγελική περικοπή της αιμορροούσης γυναίκας, κάνοντας παραληρισμό με τις Αγίες που γιορτάζουν σήμερα.
"Θέλουμε να τιμούμε τους Αγίους και τις Αγίες; Ας εφαρμόζουμε τότε στη ζωή μας, τα του Ευαγγελίου για να αποκτήσουμε τους καρπούς του Αγίου Πνεύματος", ανέφερε μεταξύ άλλων ο Μητροπολίτης Φθιώτιδος.
Σε άλλο σημείο ο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε στην Αγία Σοφία η οποία ανέθρεψε και μεγάλωσε τα παιδιά της μαθαίνοντάς τους την Πίστη του Χριστού, τονίζοντας ότι και οι μητέρες σήμερα πρέπει να νουθετούν τα παιδιά με αυτό το παράδειγμα.
"Σήμερα η κοινωνία έχει στρέψει την πλάτη της στην πίστη, σήμερα εμείς οι πολίτες ερχόμαστε να καθιερώσουμε άθρησκα κράτη όταν δεν διαμαρτυρόμαστε όταν έρχονται είτε έξωθεν, είτε έσωθεν προτάσεις να καταργηθούν ιερά σύμβολα και να ισοπεδωθούν αξίες και ιδανικά", τόνισε χαρακτηστικά ο δυναμικός Ιεράρχης.
Ακόμη ο κ. Νικόλαος ανέφερε: "Αδρανούμε αδελφοί μου, και σιγά σιγά τραβώντας λίθους από το οικοδόμημα της ζωής μας και της Εκκλησίας μας, θα μας κάνουν να καταρρεύσουμε. Η Εκκλησία βέβαια μένει εις τον αιώνα κατά τη ρίση του Κυρίου, αλλά εμείς θα υποφέρουμε θα χάσουμε την γαλήνη και την ισσοροπία μας."
"Γνωρίζουμε ότι κάτι κυοφορείται, ότι κάτι ψηφίζεται, ποιοι αντιδρούν και τι ετοιμάζεται ακόμη για το μέλλον. Πρώτη όμως η Ιεραρχία αισθάνεται μια ανησυχία για το τι θα συμβεί αύριο, διότι τα κράτη της Ευρώπης θέλουν να μας αποχριστιανοποιήσουν εν ονόματι της αναπτύξεως και της οικονομικής ανάσας", συμπλήρωσε ο Μητροπολίτης Νικόλαος.
Ο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε και στα τεχνάσματα των αθρήσκων ανθρώπων, υπογραμμίζοντας ότι "εμείς πρέπει να έχουμε το παράδειγμα των Αγίων και να δίνουμε καθημερινά την μαρτυρία της πίστεως."
Κλείνοντας ο κ. Νικόλαος αναφέρθηκε στο πρόσφατο ανακοινωθέν της Ιεραρχίας για τους διωγμούς των Χριστιανών στη Μέση Ανατολή, τονίζοντας ότι όλοι αυτοί είναι νέοι μάρτυρες.
"Ο Θεός να μας φυλάξει από αυτά τα γεγονότα διότι η Ελλάδα είναι ακόμη προπύργιο της Ορθοδοξίας, η Ελλάδα είναι Ορθόδοξο Κράτος με την Εκκλησία να στέκει πολύ ψηλά", σημείωσε ο κ. Νικόλαος.

Πηγή

16 σχόλια:

  1. Ιερές μπίσνες

    Εκατοντάδες δημότες στο Περιστέρι και Πετρούπολη λαμβάνουν ειδοποιήσεις ότι οι περιουσίες τους (ακόμα και στις αδόμητες) διεκδικούνται από την Μονή Λαμίας, Ιερός Ναός «Ευαγγελισμός της Θεοτόκου» με ένσταση προς το κτηματολόγιο εφέτος το καλοκαίρι.

    Η ιστορία είναι πολύ παλιά. Οι αρχικές διεκδικήσεις αφορούν έκταση στη δυτική Αθήνα, η οποία περιλαμβάνει μεγάλο τμήμα του Ποικίλου Όρους, καθώς και μεγάλο τμήμα των εντός σχεδίου περιοχής του Δήμου Πετρούπολης, που έχουν κατατμηθεί σε μικρότερες ιδιοκτησίες και έχουν μεταβιβαστεί σε πολίτες.
    Από τους πολίτες αυτούς, οι περισσότεροι έχουν οικοδομήσει την πρώτη και μοναδική τους κατοικία στην ανωτέρω έκταση, η οποία αποτελεί τμήμα ενός μεγαλύτερου κτήματος, την επωνυμία «Πεύκα Βέρδη».

    Υπάρχουν όμως και αρκετοί ιδιοκτήτες που παρά το γεγονός οτι έχουν κάνει νόμιμη αγοραπωλησία, εδώ και σαράντα χρόνια δεν έχουν δομήσει τα οικόπεδα. Ο συγκεκριμένος Ιερός Ναός έχει κάνει ένσταση στο κτηματολόγιο για να επανεξετασθεί η ήδη κατοχυρωμένη γη με σκοπό να καρπωθεί οφέλη από τον κόπο και τις νόμιμες ενέργειες των ανυποψίαστων αγοραστών.

    Ενώ ο αρχικός τίτλος του «Ιερού Ναού» ανέρχεται σε 560 στρέμματα με διαδοχικές προσθήκες, διεκδικούνται σήμερα 10.000 στρέμματα δομημένων περιοχών και χιλιάδες στρέμματα δασικής έκτασης του Ποικίλου Όρους.

    Ταυτόχρονα, η Μητρόπολη Φθιώτιδας έχει οδηγήσει χιλιάδες μικροϊδιοκτήτες σε ομηρία και απαιτεί υπερβολικά ποσά, προκειμένου να εκδοθούν απλές άδειες οικοδόμησης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ε ΒΕΒΑΙΑ. ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΠΛΟΥΤΟΣ ΤΑ ΤΡΑΓΙΑ ΣΠΕΥΔΟΥΝ ΝΑ ΡΟΚΑΝΙΣΟΥΝ ΣΑΝ ΚΟΡΑΚΙΑ.ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ.ΤΙ ΕΓΙΝΕ; Ο ΑΝΘΙΜΟΣ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΑΦΟΡΙΣΕΙ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ;Η ΜΗΠΩΣ ΤΑ ΒΡΗΚΑΝΕ ΣΤΗΝ ΜΑΣΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑ ΚΑΘΟΛΟΥ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ακομα και σημερα με αυτη την οικονομικη κριση οχι μονο δεν δινουν τιποτε απο τα δικα τους αλλα ζητουν απο την φτωχολογια χρηματα.
    Θυμηθηκα τον μητροπολιτη Λαμιας που εκμεταλευτηκε το πτωμα που μοναχου Βησαριωνα για να μαζεψει χρηματα.
    Οι παπαδες σε ενα θεο πιστευουνε στο ΧΡΗΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΓΝΗΣΙΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΤΗΣ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ.ΔΙΝΟΥΜΕ ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΛΛΩΝ,ΑΛΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΤΑ ΑΚΟΥΜΠΑΜΕ.Η ΣΙΧΑΜΑΡΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ.ΤΙ ΕΓΙΝΕ;ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΑΤΕ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ;ΚΑΝΑΤΕ ΚΑΜΙΑ ΟΛΟΝΥΚΤΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΑΦΗΣΕΙ ΝΑ ΤΡΩΤΕ ΤΟΝ ΣΚΑΣΜΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ;

      Διαγραφή
  4. ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΛΕΤΕ ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ; ΝΑΙ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΗΚΑΝ ΤΌΝ ΒΗΣΑΡΙΩΝΑ Κ ΕΙΧΑΝ ΚΕΡΔΗ.ΤΙΣ ΜΠΙΖΝΕΣ Κ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΕΧΕΤΕ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ ΣΑΝ ΤΙΣ ΠΟΡΝΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΣΕΞ.Κ ΛΕΝΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΥΝΑΊΚΕΣ ΠΟΡΝΕΣ.ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΡΝΕΣ.ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΝΕΤΕ Κ ΕΣΕΙΣ ΕΠΕΙΔΗ ΖΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΠΙΖΝΕΣ ΘΕΩΡΕΙΤΕ Κ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΕΤΣΙ.ΠΟΛΕΜΟΝΤΑΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ.ΟΠΩΣ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΤΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ ΣΑΣ.Ο 11:55 ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥ.Κ ΠΡΟΠΑΝΤΩΝ ΔΕΝ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΩΝ 10 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΤΑ ΑΝΗΘΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΟΤΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΚΑΡΙΕΡΑ.ΑΣΧΌΛΗΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΓΕΛΟΙΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΑΣ Κ ΤΙΣ ΣΤΟΕΣ ΣΑΣ Κ ΑΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΊ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΑΣ Κ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ.ΠΟΙΟΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ; ΜΗΠΩΣ Ο ΑΘΕΟΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΤΡΕΧΕΙ ΣΕ ΜΟΝΕΣ Κ ΒΑΤΙΚΑΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΨΕΙ?ΠΛΑΚΑ ΘΑ ΧΕΙ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ Κ Ο ΠΑΠΑΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΕ ΤΝ ΤΣΙΠΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΕΙ.ΜΟΝΟ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ Κ ΟΙ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΠΟΛΕΜΑΝΕ ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ ΤΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ.ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΕΙΣΤΕ,ΕΒΡΑΊΟΙ Η ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟΙ Κ ΤΡΟΛΑΡΕΤΕ ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ? ΒΑΓΓΕΛΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΝ ΠΙΣΤΕΥΑΝΕ ΣΤΟ ΧΡΗΜΑ ΘΑ ΗΝΤΟΥΣΑΝ ΓΙΑΤΡΟΙ,ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ Κ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΟΠΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ.Κ ΑΦΟΥ ΕΧΕΙ ΧΡΗΜΑ Ο ΠΑΠΑΣ ΓΙΑΤΙ ΔΝ ΓΙΝΕΣΤΕ ΙΕΡΕΊΣ ΒΡΕ ΚΟΡΟΙΔΑ ΑΦΟΥ ΔΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΛΕΤΕ ΣΤΝ ΘΕΟ.ΕΣΕΙΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΧΡΗΜΑ Κ ΚΑΡΙΕΡΑ.ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΗΘΙΚΟΊ Κ ΟΊ ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ ΑΦΗΝΕΤΕ ΤΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ 3 ΧΗΝΕΣ Κ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΜΕΡΚΕΛ Κ ΝΑ ΜΥΡΙΖΕΤΕ ΤΟ ΓΙΑΣΕΜΙ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΑΤΕ ΕΚΕΙ!!ΕΙΣΤΕ ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ Κ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ Κ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΕΙ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΣΑΣ.ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ,ΠΟΛΊΤΙΚΟΥΣ Κ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΔΝ ΛΕΤΕ ΠΌΤΕ ΤΙΠΟΤΑ.ΟΛΗ ΣΑΣ Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΠΟΥΛΑΤΕ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ.ΩΡΑΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΒΡΗΚΑΤΕ.ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΟΙ ΕΙΣΤΕ ΚΑΤΙ ΞΕΡΕΤΕ. . . ΒΑΓΓΕΛΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. "ΕΛΛΗΝΙΚΗ" ΕΚΛΗΣΣΙΑ Α.Ε
    Η ΠΙΟ ΠΛΟΥΣΙΑ,ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ, ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΟΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ,
    ΜΕ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΣΗΜΑΙΑ (ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ) ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ,
    ΜΕ ΟΡΟΥΣ ΑΒΑΤΟΥ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΕΔΑΦΟΣ ΕΝΤΟΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΙΣΟ ΕΛΛ.ΠΛΗΘΥΣΜΟ
    (ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ)
    ΜΕ ΜΑΚΑΡΙΤΗ ΝΑ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΚΟΜΩΣΙΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΑΤΗ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΑΡΧΙΙΕΡΑΤΕΙΟ,
    ΜΕ ΑΜΥΘΗΤΗ-ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΗ ΑΚΙΝΗΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ, ΜΕ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΑΡΝΗΣΗΣ ΕΚΠΟΙΗΣΗΣ ΜΕΡΟΥΣ ΑΥΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ,
    ΜΕ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΔΕΚΑΔΩΝ ΡΟΖ ΣΚΑΝΔΑΛΩΝ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΝΕΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΜΕ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΒΑΤΟΠΕΔΙΟΥ, ΜΕ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΕΚΑΤΟΜ. ΕΥΡΩ
    ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΕΞΩΣΕΩΝ ΣΕ ΑΠΟΡΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ
    ΑΠΟ ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΛΟΓΩ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΕΝΟΙΚΙΟΥ,
    ΜΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΠΑΡΑΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΚΥΚΛΩΜΑ (ΒΛ.ΓΙΟΣΑΚΗΣ),
    ΜΕ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ (ΜΕΓΑΛΟΑΠΑΤΕΩΝΑ, ΠΡΩΗΝ ΑΤΤΙΚΗΣ) ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ,
    ΜΕ ΥΠΟΔΙΚΟ ΓΙΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΟΝ ΕΦΡΑΙΜ Κ(Ι)ΟΥΤΣΟΥ(Κ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΒΡΩΜΑ ΚΑΙ ΔΥΣΩΔΙΑ
    Οι ίδιοι το αναγνωρίζουν:
    Γεμίσαμε ομοφυλόφιλους!
    "Έτσι όπως πάμε, θα δούμε και γάμους με gay παπάδες"
    (Δήλωση του προέδρου Συνδέσμου Κληρικών Ελλάδος Ευστάθιου Κολλά Δεκ. 2010).

    Ο Ευστάθιος Κολλάς, προχωρεί ακόμα παραπέρα, και προτείνει:
    «Για την αποφυγή "δυσάρεστων καταστάσεων" οι υποψήφιοι κληρικοί πρέπει από πριν να εξετάζονται από ενδοκρινολόγο, ψυχολόγο και ανδρολόγο (!) για να διαπιστωθεί εάν είναι κανείς παρθένος»!

    Δηλαδή, μόνο παρθένοι θα πρέπει, σύμφωνα με τον παπά Κολλά, να προτείνονται για ιερείς, ενώ η προτροπή του Αποστόλου Παύλου πρός τον Τίτο (α' 5-6) είναι:
    "...να καταστήσης εν πάση πόλει πρεσβυτέρους, καθώς εγώ σε διέταξα, όστις είναι ανέγκλητος (δηλ. να μην μπορούμε να τον κατηγορήσουμε για κάτι), μιας γυναικός ανήρ".
    Το ερώτημα είναι: ΠΟΥ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ";

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΞΕΡΑ ΒΑΓΓΕΛΑ ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΓΚΑΡΙ ΝΑΟΥ ΥΠΟ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΣΟΥ;ΝΑ ΔΕΧΕΣΑΙ ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΠΑΔΑΡΙΟ,ΓΙΑΤΙ ΠΑΜΠΟΛΕΣ ΟΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΚΥΝΑΙΔΩΝ,ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΩΝ,ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ,ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ ΔΙΑΚΟΜΟΔΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ.ΟΛΟ ΑΦΕΣΗ ΑΜΑΡΤΙΩΝ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙΣ ΡΕ ΦΙΛΕ.ΤΟΣΟ ΤΑΛΙΜΠΑΝ ΠΙΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΟΙΟΙ EΙΝΑΙ ΟΙ ΠΑΜΠΟΛΛΟΙ? ΑΠΟ ΤΟΥΣ 7.000 ΟΙ 5?ΜΕ0,1% ΜΙΛΑΣ?ΕΔΩ ΤΟ 10% ΤΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΊΝΑΙ GΑΥ ΤΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΟΛΟΙ ΌΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ?Η ΓΕΝΙΚΕΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΗ ΦΑΣΙΣΜΟΥ Κ ΣΥ ΣΑΝ ΝΑΖΙΣΤΑΚΟΣ ΤΗΝ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.ΑΝ ΗΜΑΣΤΑΝ ΤΑΛΙΜΠΑΝ ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΑΙΖΑΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΖΑΝΟΚΕΦΑΛΑ ΣΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ.ΒΑΓΓΕΛΑΣ

      Διαγραφή
  9. «Ζείτε (oι περισσότεροι Ιεράρχες) ζωή πριγκιπική, μετακινείστε με τις κράισλερ και τις μερσεντές. Σας υπηρετεί ένα σωρό κόσμος, φορτωνόσαστε όλα αυτά τα χρυσά και θέλετε παντί τρόπω να έχετε και την απόλυτη εξουσία στην ψυχή των ανθρώπων. Είναι ανατριχιαστικά πράγματα αν σκεφτείτε ότι γίνονται στο όνομα του... Χριστού που περπατούσε ξυπόλητος και δεν είχε πού την κεφαλήν κλίναι. Ε, λοιπόν, είσαστε ανακόλουθοι με όσα δίδαξε ο Χριστός. Και επομένως το λιγότερο που θα περίμενε κάποιος από εσάς είναι να μην πετάτε πέτρες στους άλλους.

    Οι δικές σας αμαρτίες είναι εκείνες που κυρίως καταδίκασε ο Ιησούς Χριστός. Πώς να το κάνουμε· δεν μίλησε για τις προγαμιαίες σχέσεις, αλλά είπε ξεκάθαρα πως δεν γίνεται να υπηρετεί κάποιος δύο Κυρίους, τον Θεό και τον Μαμωνά. Είπε επίσης πως όποιος έχει δύο χιτώνες να δίνει τον ένα»(παπα-Φιλόθεος Φάρος).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΤΟ ΑΛΛΟ ΤΟ ΡΟΜΠΟΤΑΚΙ ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΛΕΕΙ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ ΨΕΥΤΙΕΣ Κ ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ ΤΙ ΤΟΝ ΒΑΖΕΤΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΝΑ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΣΣΕΤΑ?ΡΕΠΟ ΔΝ ΤΟΥ ΔΙΝΕΤΕ?ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΕΤΣΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΤΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΜΑΣ.Κ ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΡΟΛΕΞ Κ ΛΑΜΠΟΡΓΚΙΝΙ Κ ΜΕΤΑΞΩΤΑ ΡΑΣΑ.ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΠΛΟΥΤΟ Κ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ.ΜΑΣ ΑΡΕΣΟΥΝ ΤΑ ΠΛΟΥΤΗ.ΕΛΑ Κ ΕΣΥ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΦΤΩΧΕ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΟΥΜΕ ΚΑΝΑ ΦΡΑΓΚΌ.ΑΦΟΥ ΤΡΟΛΑΡΕΤΕ ΠΟΥ ΤΡΟΛΑΡΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΧΑΛΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΧΑΤΗΡΙ?Κ ΣΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΣΝΔ ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ Κ ΤΑ ΟΙΚΟΠΕΔΑ ΤΝ ΑΦΡΙΚΑΝΩΝ.ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΙΕΡΕΑΣ.ΕΛΑΤΕ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΝΑ ΒΙΒΛΙΟ Κ ΜΕΤΑ ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ Κ ΣΕΙΣ ΠΛΟΥΣΊΟΙ.Η ΔΙΚΑΙΌΣΥΝΗ ΜΙΛΗΣΕ Κ ΕΙΠΕ ΌΤΙ ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ ΓΙΑ ΤΝ ΕΦΡΑΊΜ Κ ΕΓΊΝΕ ΞΕΦΤΙΛΑ Ο ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΑΘΕΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΌΣ ΜΠΑΞΕΒΑΝΗΣ ΜΕ ΤΑ ΠΛΑΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ.ΟΠΟΤΕ ΤΣΑΜΠΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΤΕ.Κ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΔΕΊΧΝΕΤΕ ΤΗΝ ΞΕΦΤΙΛΑ ΣΑΣ.ΒΑΓΓΕΛΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Σε αλλες αναρτησεις υπαρχουν καθημερινα ενα η δυο σχολια το πολυ,οταν προκειται ομως για αναρτηση με θεμα την θρησκεια,μαζευεστε ολοι οι αντιχριστοι για να ριξετε το φαρμακι σας,ακριβως οπως κανουν οι μυγες που μαζευοντε στα σκατα,αυτο ειστε,μυγες βρωμερες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μήπως είσαι και εσύ αδελφέ μου Αντίχριστος, ο οποίος σιωπάς και ανέχεσαι
      την απαράδεκτον σημερινήν κατάστασιν ιερέων και αρχιερέων;

      Διαγραφή
  12. Ο Ε. Κολλάς είναι άξιος εκπρόσωπος των Ελλήνων Κληρικών. Καταγγέλει με θάρρος τον εκφυλισμόν των ιερέων, οι οποίοι απώλεσαν την έξωθεν καλήν μαρτυρίαν και προκαλούν τους πιστούς (όσους απέμειναν)

    Ο πατήρ Φιλόθεος Φάρος με γενναιότητα αποκαλύπτει την διαφθοράν και την σήψιν σατανάδων οι οποίοι εσκεπάσθησαν με πολυτελείς ενδυμασίας και στολίδια, κυκλοφορούν με πανάκριβα αυτοκίνητα και παριστάνουν τους Αρχιερείς!
    Ουαί υμίν γραμματείς και φαρισαίοι.......

    Αμφότεροι τιμούν το ράσο τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ο Κόλλαs που είχε καθαιρεθει; οτι σαs βολευει ε; κανείs πιστόs δεν προκαλειται.τουs απιστουs ενοχλουν που καθε φορά σαν δαίμονεs κατακρίνετε και γενικέυετε.ειστε φαινεται τελειοι εσειs για αυτό και κρύβεστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή