Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου 2014

Ποιοι «προκαλούν» τον Καραμανλή;

Το τελευταίο διάστημα στο εσωτερικό της ΝΔ διεξάγεται ένας ανορθόδοξος πόλεμος μεταξύ γνωστών-αγνώστων παραγόντων και μικρομεσαίων στελεχών που συνεχώς περιστρέφουν την συζήτηση γύρω από το πρόσωπο του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή.

Προκαλεί αίσθηση το γεγονός ότι λίγες μέρες πριν την επέτειο των 40 χρόνων από την ίδρυση της παράταξης υπάρχουν διαρροές σε συγκεκριμένα ΜΜΕ, φίλα προσκείμενα προς το Μαξίμου, τα οποία καλλιεργούν ένα «κλίμα» σε βάρος του πρώην πρωθυπουργού.

Προφανώς κάποιοι έχουν επιλέξει να τον βάλουν στο κάδρο της εκλογικής συντριβής της ΝΔ όπως αυτή αποτυπώνεται στις τελευταίες δημοσκοπήσεις.

Και προφανώς κάποιοι τρέμουν στην ιδέα, ότι σε κάποια στιγμή ο Κ. Καραμανλής θα μπορούσε να κινηθεί προκειμένου να αποτρέψει τη διάλυση της Ν.Δ., όπου την οδηγεί η σημερινή της ηγεσία.

Άλλωστε είναι αλήθεια ότι δέχεται τέτοιες εισηγήσεις από πολλούς βουλευτές και στελέχη, που τον επισκέπτονται στο πολιτικό του γραφείο στην Παναγή Κυριακού. Μέχρι στιγμής μόνο ακούει και συνιστά «υπομονή και ψυχραιμία».

Την ίδια ώρα, παράκεντρα της παράταξης που βιώνουν παρασιτικά στην ΝΔ προσπαθούν να εγκλωβίσουν τον Καραμανλή με ψευδείς και ανυπόστατες ειδήσεις.

Η αρχή έγινε με διαρροές περί υποψηφιότητάς του για τη θέση του Πρόεδρου της Δημοκρατίας, αν και γνώριζαν πολύ καλά τη θέση του, ότι δηλαδή – έτσι όπως έχουν τα πράγματα - δεν ενδιαφέρεται.

Πίστεψαν ότι με αυτό τον τρόπο αν μεν αρνηθεί, τότε θα του φορτώσουν την ευθύνη για τις πρόωρες εκλογές.

Αν αποδέχονταν, θα του φόρτωναν την ευθύνη για την ήττα στις εκλογές, αφού θα διέρρεαν ότι η Ν.Δ. καταψηφίστηκε επειδή ο κόσμος δεν τον θέλει για Πρόεδρο!

Στη συνέχεια διέρρευσαν ότι ο Καραμανλής προτείνει να ξεκινήσει νωρίτερα η διαδικασία για την εκλογή Προέδρου, ώστε να ξεκαθαρίσει το ομιχλώδες τοπίο.

Ποια είναι η αλήθεια;

Ότι ο πρώην πρωθυπουργός έχει την εκτίμηση, ότι οι Σαμαράς και Βενιζέλος κάποια στιγμή θα αναλάβουν μια τέτοια πρωτοβουλία, ώστε να ξεφύγουν απ’ τα αδιέξοδά τους. Μέχρι εκεί. Ποτέ δεν είπε, ότι προτείνει ο ίδιος κάτι τέτοιο.

Επίσης, αποκλειστικές πληροφορίες μας αναφέρουν ότι:

• Ο Σαμαράς έχει αποφασίσει να έχει στα ψηφοδέλτια των επόμενων εκλογών και τον Καραμανλή και τη Ντόρα, ώστε να τους βάλει στο κάδρο της εκλογικής αποτυχίας.

Έχει δεχτεί σχετικές εισηγήσεις από συνεργάτες του.

Και έχουν αρχίσει οι διαρροές περί των προθέσεων Καραμανλή, σε ελεγχόμενα ΜΜΕ και δημοσιογράφους, ότι φυσικά και ο πρώην πρωθυπουργός λέει ότι θα είναι υποψήφιος, ενώ τέτοια συζήτηση μαζί του δεν έχει γίνει!

Ακόμα, διέρρευσαν την επίσκεψη που του έκανε την Παρασκευή ο Δημ. Σταμάτης, εκ μέρους του Σαμαρά.

Στόχος να τον εκθέσουν.

Αφού σύμφωνα με τις ίδιες διαρροές του έγινε πρόσκληση να παραστεί στην εκδήλωση στη Χαλκιδική, για τα 40χρονα της Ν.Δ.

Ο Κ. Καραμανλής μέχρι τώρα δεν έχει απαντήσει, αν θα πάει.

Κι έτσι σε φιλικά προς το Μαξίμου Μέσα έχει αρχίσει μια επίθεση εναντίον του. Με πασίδηλο στόχο, να τον πιέσουν προκειμένου να είναι παρών εκεί, ώστε να τον κάνουν συνυπεύθυνο της πορείας προς τη μεγάλη ήττα…

Οι προσπάθειες να προκληθεί μετωπική σύγκρουση με τον Καραμανλή θα έχουν συνέχεια. Και θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον, ο τρόπος απάντησής του… όταν έρθει η ώρα!

Υ.Γ.: Ένα «πουλάκι», παλιά καραβάνα της πολιτικής μας έλεγε χαρακτηριστικά:

Μιας και στη Χαλκιδική θα βρίσκεται ο Π. Μολυβιάτης, δεν θα είχε ενδιαφέρον να… δώσει στη δημοσιότητα τις επιστολές που αντάλλαξαν το 1993 ο Σαμαράς με τον εθνάρχη Κων/νο Καραμανλή;

Μήπως και μάθει επιτέλους ο ελληνικός λαός και ο κόσμος της ΝΔ την αλήθεια;


Πηγή

7 σχόλια:

  1. Ανεψιός του "εθνάρχη" είναι το "θρεφτάρι" της Ραφήνας.
    Στα χνάρια του θείου του κι αυτός.
    Άλλος μεγάλος "ηγέτης" της Δεξιάς. Ο αγαπημένος των ταβερνιάρηδων.
    Έκαναν λέει απόπειρα δολοφονίας εναντίον του, επειδή ήταν "πατριώτης". Οι μόνοι, οι οποίοι θα μπορούσαν να κάνουν απόπειρα εναντίον του, είναι τα τριγλικερίδια και η χοληστερίνη. Γιατί να κάνουν απόπειρα, για να σκοτώσουν έναν τέτοιο χρήσιμο άνθρωπο; Ποιοι θα μπορούσαν να το κάνουν, εφόσον όλους τους εξυπηρετούσε;

    Ως Πρωθυπουργός, ξεκίνησε τη φάμπρικα, η οποία μας οδήγησε στη σημερινή υποτέλεια. Αυτός πρώτος πήρε δημόσιο χρήμα, για να σώσει τις ιδιωτικές τράπεζες. Αυτός αύξησε το χρέος σε βαθμό να οδηγήσει τη χώρα στην κρίση δανεισμού. Αυτός δεν περιόρισε το έλλειμμα και φτάσαμε στο έλεος του Γιωργάκη.
    Γιατί να τον σκοτώσουν;
    Μόνον σε ταβέρνα κινδυνεύει να τον σκοτώσουν πεινασμένοι πελάτες και βέβαια όσοι "παγώνουν" με τα ανέκδοτά του.

    Επαγγελματίας ανεπάγγελτος. Άεργος μόνιμα "διορισμένος" στη Βουλή.
    Ανεύθυνος με εξασφαλισμένη βουλευτική ασυλία. Στην ιστορία θα περάσει ως ο Πρωθυπουργός της τυρόπιτας και του play-station ...Ο "κουρασμένος" του Μαξίμου. …»

    Στάθηκε λίγος, δεν αξιοποίησε την πολιτική ισχύ που είχε το 2004 για να επιβάλει πραγματική ανασυγκρότηση του δημοσίου τομέα και ανέχθηκε (από καθαρή τελπεχανία ) το σχηματισμό μιας αυλής που κυβερνούσε αντ’αυτού, με Αυλάρχη έναν αγράμματο πρώην κουμουνιστή (της συμφοράς) που ευνοούσε μόνον τους ομοίους του.
    O Κωστάκης Καραμανλής υπήρξε ο καταλύτης που οδήγησε την χώρα στην ηθική απαξίωση, στην καταχρέωση και στην ανυποληψία.

    Ο πρώην πρωθυπουργός λόγω έλλειψης ικανοτήτων και εμπειρίας είχε καταφέρει να συγκεντρώσει δίπλα του όλα τα αρχηλαμόγια της αγοράς μα αποτέλεσμα την ηθική και οικονομική διάλυση της χώρας.

    Βλέποντας τα πράγματα από απόσταση λίγων ετών πλέον, πιστεύω ακράδαντα ότι ο Καραμανλής παρέδωσε την εξουσία γιατί έφτασε τη χώρα στο χείλος της χρεωκοπίας και δεν ήθελε να τη χρεωθεί.

    O Κωστάκης ο Καραμανλής ήταν πολύ μικρός για πρωθυπουργός:
    Άτολμος, αδιάφορος, τεμπελάκος, καλοπερασάκιας.
    Δεν ήταν διεφθαρμένος, αλλά ήταν άτολμος και τελικά φυγομάχησε.
    Προτιμήσε την αγρανάπαυση και την καλοπέραση στις παραλίες και στις Άλπεις!

    Υπέρβαρος σωματικά, ελλιποβαρής πολιτικά, αχρείαστος πανελλαδικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΝ Κ ΣΥΜΦΩΝΩ ΣΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΓΙΑ ΤΝ ΕΝ ΛΟΓΩ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΥΠΗΡΞΕ ΟΜΩΣ ΟΝΤΩΣ ΑΠΕΙΛΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ Κ ΗΤΑΝ ΟΤΑΝ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ ΓΙΑ ΤΝ ΑΓΩΓΟ ΚΤΛΠ ΒΕΒΑΙΑ ΑΝ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΤΟΛΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΙΡΙΖΕΙ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΒΓΕΙ ΝΑ ΜΊΛΗΣΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΛΟΓΩ ΑΓΩΓΟΥ ΚΤΛΠ.ΑΛΛΑ ΩΣ ΔΕΙΛΟΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Κ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΝ ΤΖΕΦΡΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΡΙΞΕ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΚΑΤΩ.ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΠΊΚΕΝΤΡΩΣΟΥ ΣΤΝ ΟΥΣΙΑ ,ΣΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ Κ ΜΗΝ ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΝΕΣΑΙ ΣΤΑ ΚΙΛΑ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΑΝΕΤΑ ΘΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΕΙΣ Κ ΡΑΤΣΊΣΤΗΣ.ΔΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΟΜΕΝΟΣ Η ΠΑΧΥΣΑΡΚΟΣ.ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΑ.ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΓΊΑ ΤΝ ΛΑΌ ΤΟΥ.Κ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΦΑΝΗΚΕ ΑΝΙΚΑΝΟΣ..ΒΑΓΓΕΛΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΓΕΙΑ ΣΟΥ 3.35 ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕ :-D
    ΒΑΓΓΕΛΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δέν μάς ενδιαφέρει γαλάζιο κομματόσκυλο πού έγραψες αυτό τό άρθρο, ούτε γιά τόν μπουχέσα σου μέ τά πολλά σουβλάκια, ούτε γιά τόν ψευτοεθνάρχη σου όπως τόν αποκαλείς λανθασμένα, ούτε γιά τό προδοτικό κόμμα σου τήν νέα δικτατορία. Στόν πάτο νά πάτε όλοι γαλάζιοι προδότες πού βοηθήσατε πάρα πολύ στήν καταστροφή τής πατρίδος μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΚΑΙ ΕΣΥ
    ΒΑΛΕ ΤΟ ΠΑΛΟΥΚΙ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Νά καί τό γνωστό κομματόσκυλο πού θίγεται εάν τού βρίσεις τούς νταβατζήδες του...........Σέ παίρνουν παρτούζα όλοι εκεί στήν Συγγρού πού συχνάζεις παλιοκαριόλη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή