Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου 2014

Προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ σε δύο νέες δημοσκοπήσεις


Κατρακυλά κάτω από το 20% η ΝΔ, πολύ χαμηλά ποσοστά για ΠΑΣΟΚ και Ποτάμι
Προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ έναντι της ΝΔ δίνουν δύο νέες δημοσκοπήσεις που δημοσιεύονται στον Κυριακάτικο Τύπο. Μάλιστα και στις δύο, που διενεργήθηκαν από την ALCO για την εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» και την MRB για τη Real News, η διαφορά ανάμεσα στα δύο κόμματα κυμαίνεται στα όρια του 4%, γεγονός που έρχεται να προστεθεί ως ένα ακόμη... καμπανάκι προς το Μέγαρο Μαξίμου. Και αυτό, διότι αυτές οι δημοσκοπήσεις είναι οι πρώτες που πραγματοποιούνται μετά από όσα ειπώθηκαν στη Διεθνή Εκθεση Θεσσαλονίκης από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα και είναι πλέον σε τάση μιας πρώτης καταγραφής των εντυπώσεων που προκάλεσαν στους ψηφοφόρους, θετικών για το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, όπως αποδεικνύεται και από το αποτέλεσμα.
Οι εξελίξεις στη ΔΕΘ φαίνεται, πάντως, να βγάζουν ιδιαίτερα ενισχυμένο και προσωπικά τον ίδιο τον Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος έχει ψαλιδίσει τη διαφορά σε σχέση με τον Αντώνη Σαμαρά. Στη δημοσκόπηση της MRB για τη Real ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει θετικές γνώμες σε ποσοστό 26,2%, έναντι 26.6% του Αντώνη Σαμαρά, ενώ σε αυτή της ALCO για το Πρώτο Θέμα ο Πρωθυπουργός θεωρείται πιο αξιόπιστος με 33.5% έναντι 32.5% του Αλέξη Τσίπρα.
Αξίζει να σημειωθεί ότι σε τρίτη δημοσκόπηση που πραγματοποιήθηκε από την RASS για λογαριασμό της εφημερίδας «ΤΟ ΠΑΡΟΝ», 7 στους 10 βλέπουν νίκη του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές, ενώ το 40.5% θεωρεί ότι μια κυβέρνησή με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ και όχι τη ΝΔ θα αντιμετωπίσεικαλύτερα τα προβλήματα της χώρας. Και σε αυτή τη δημοσκόπηση η διαφορά στην πρόθεση ψήφου είναι στο 3.8% υπέρ του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Αξίζει να σημειωθεί ότι σε τρίτη δημοσκόπηση που διενέργησε η εταιρεία RASS
Σε δημοσκόπηση της ALCO για το «Πρώτο Θέμα» τα ποσοστά των κομμάτων έχουν ως εξής:
ΣΥΡΙΖΑ 26%
ΝΔ 22,2%
Χρυσή Αυγή 6,2%
ΚΚΕ 4,4%
ΠΑΣΟΚ 4,3%
Το Ποτάμι 4,3%
ΑΝΕΛ 3,1%
ΔΗΜΑΡ 1,7%
ΛΑΟΣ 1,1%
Οικολόγοι 1%
Σε δημοσκόπηση της MRB για την Real News, τα ποσοστά έχουν εως εξής:
ΣΥΡΙΖΑ 23,6%
ΝΔ 19,9%
Χρυσή Αυγή 6,7%
Το Ποτάμι 5,6%
ΚΚΕ 5,1%
Ελιά 4,2%
ΑΝΕΛ 3,2%,
ΔΗΜΑΡ 1%

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου