Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου 2014

Οι τζιχαντιστές αποκεφάλισαν και τον δεύτερο Αμερικανό όμηρο


Στη δημοσιότητα, βίντεο με τον αποκεφαλισμό του Στίβεν Σότλοφ, του δεύτερου Αμερικανού ομήρου που κρατούσε, έδωσε η ακραία τζιχαντιστική οργάνωση Ισλαμικό Κράτος, σύμφωνα με οργάνωση που παρακολουθεί τους ιστοτόπους που χρησιμοποιούν οι ισλαμιστές για να αναρτούν τις ανακοινώσεις τους.
Στο βίντεο, τη γνησιότητα του οποίου εξετάζουν οι αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες, οι τζιχαντιστές προειδοποιούν για μία ακόμα φορά τις κυβερνήσεις να μην ακολουθήσουν «τη σατανική συμμαχία της Αμερικής εναντίον του Ισλαμικού Κράτους», απειλώντας μάλιστα  να εκτελέσουν και τον Βρετανό όμηρο, Ντέιβιντ Κόθορν Χέινς.

Εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου ανέφερε πάντως ότι δεν μπορεί για την ώρα να επιβεβαιωθεί η αυθεντικότητα του βίντεο, το οποίο εξετάζεται από τις αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες.

Ο Σότλοφ, ο οποίος συνεργαζόταν για τα περιοδικά Time και Foreign Policy, εθεάθη για τελευταία φορά στη Συρία τον Αύγουστο του 2013.

Στο βίντεο που τιτλοφορείται: «Ένα δεύτερο μήνυμα για την Αμερική» ο 31χρονος άνδρας εμφανίζεται επίσης με μια πορτοκαλί φόρμα, ίδια με αυτή των κρατουμένων στο Γκουαντάναμο, ενώ όπως και ο Φόλεϊ, ακούγεται να λέει: Είμαι σίγουρος ότι γνωρίζετε ποιος είμαι και γιατί εμφανίζομαι αυτή τη στιγμή. Ομπάμα η εξωτερική πολιτική σου για επέμβαση στο Ιράκ υποτίθεται ότι είχε στόχο την προστασία της Αμερικής και των συμφερόντων της, αλλά τότε γιατί πληρώνω εγώ με τη ζωή μου το τίμημα για την εμπλοκή σου;».

Στη συνέχεια το λόγο παίρνει ξανά ο τζιχαντιστής ο οποίος απειλεί ότι όσο οι αμερικανικοί πύραυλοι «συνεχίζουν να πέφτουν στον λαό μας, το μαχαίρι μας θα συνεχίσει να πέφτει στο λαιμό του λαού σου»…

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου