Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου 2014

Τατσόπουλος για Τσίπρα: Ασυναγώνιστη η συνταγή «υπόσχομαι τα πάντα»


Πες στον Έλληνα "λεφτά υπάρχουν" και πάρτου τη ψυχή, όχι απλά τη ψήφο του!

Μία ημέρα μετά την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στη ΔΕΘ, o ανεξάρτητος βουλευτής ρίχνει τα... καρφιά του  
Με μία αιχμηρή τοποθέτηση στο Facebook,  μία ημέρα μετά την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στη ΔΕΘ, o ανεξάρτητος βουλευτής, Πέτρος Τατσόπουλος, σημείωσε μεταξύ άλλων ότι «σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις, η συνταγή "υπόσχομαι τα πάντα", παραμένει διαχρονικά ασυναγώνιστη».

«Σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις, η συνταγή "υπόσχομαι τα πάντα" παραμένει διαχρονικά ασυναγώνιστη. Το ερώτημα λοιπόν έχει αυτονόητη απάντηση ως προς αυτούς που την προτείνουν. Παραμένει ωστόσο μυστήριο προς αυτούς που την δοκιμάζουν», έγραψε χαρακτηριστικά, ο ανεξάρτητος βουλευτής στο λοαγαριασμό του στο Facebook.

Πηγή

1 σχόλιο:

  1. Είπε καί κάτι σωστό καί αληθινό ή λουλού! Ιδεολογικά όμως είναι τσιπροτσατσά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή