Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου 2014

Έτοιμο το Ιράν να συμμαχήσει με το Ιράκ για το Ισλαμικό Κράτος


Η επίσημη Τεχεράνη είναι έτοιμη να υποστηρίξει τη νέα ιρακινή κυβέρνηση στον αγώνα που δίνει κατά των τζιχαντιστών μαχητών του Ισλαμικού Κράτους δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός του Ιράν κατά τη διάρκεια συνεδρίασης του Συμβουλίου Ασφαλείας του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών.
«Πιστεύουμε ότι οποιαδήποτε πραγματική και γνήσια πρωτοβουλία για την αντιμετώπιση των περιφερειακών αντιξοοτήτων πρέπει να προέρχεται μέσα από την περιοχή και να βασίζεται στην περιφερειακή συνεργασία» ανέφερε χαρακτηριστικά ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών του Ιράν, Σαγιέντ Αμπάς Αραγκτσί.

«Η καταπολέμηση του εξτρεμισμού δεν αποτελεί εξαίρεση σε αυτόν τον κανόνα» συμπλήρωσε.

Ο Αραγκτσί ανέφερε επίσης ότι το Ιράν βοήθησε «με στρατιωτικούς συμβούλους και εξοπλισμό» για να σωθούν οι πόλεις του Ιράκ όπως η πρωτεύουσα Βαγδάτη, το Αρμπίλ και το Αμερλί από την προέλαση των μαχητών του Ισλαμικού Κράτους πριν φτάσει οποιαδήποτε άλλη εξωτερική βοήθεια και ότι είναι έτοιμο «να συνεχίσει να βοηθά».

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου