Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου 2014

Ιδού το γερμανικό φορτίο όπλων στους Κούρδους στο Ιράκ


Μεγάλη ποσότητα οπλισμού αποστέλλει η Γερμανία στους Κούρδους του Ιράκ, όπως είχαν δεσμευτεί. Η Γερμανίδα υπουργός Άμυνας Ούρσουλα φον ντερ Λέγεν ανακοίνωσε ότι, σε πρώτη φάση, η Γερμανία θα στείλει 4.000 τυφέκια G-3 με 1 εκατ. φυσίγγια, 4.000 πιστόλια Ρ-1 με 500.000 φυσίγγια, 20 αντιαρματικά Milan με 300 πυραύλους, 100 φορητούς αντιαρματικούς εκτοξευτές, 5.000 χειροβομβίδες και 50 οχήματα.

Το γερμανικό κοινοβούλιο συνεδρίασε εκτάκτως την Κυριακή και ενέκρινε την αποστολή των όπλων στους Κούρδους, λόγω της απειλής του Ισλαμικού Κράτους (IS). Οι Γερμανοί έχουν επίσης, ήδη αποστείλει ανθρωπιστική βοήθεια ύψους 50 εκατ. ευρώ στο βόρειο Ιράκ.

Η καγκελάριος Μέρκελ υπεραμύνθηκε της απόφασής της να ενισχύσει με οπλισμό τους Κούρδους καθώς, όπως είπε τυχόν νίκη του IS δημιουργεί κινδύνους και για τη Γερμανία. «Η ασφάλειά μας επηρεάζεται από το γεγονός αυτό», τόνισε.

Πηγή

1 σχόλιο: