Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου 2014

Έλληνας γιατρός βάζει "γυαλιά" στους Τούρκους - Ποιά θέση πήρε στην Τουρκία


Ο Έλληνας καθηγητής Οφθαλμολογίας  Ιωάννης Παλλήκqρης έγινε διευθυντής στην Ομάδα των Νοσοκομείων Dunyagoz της Τουρκίας. Μετά από ρύθμιση, που επιτρέπει την έλευση ξένων γιατρών στην Τουρκία , ο καθηγητής Παλλήκαρης ανέλαβε καθήκοντα σε υψηλό επίπεδο και όπως γράφει η τουρκική εφημερίδα Hurriyet, ο ο ίδιος είπε ότι δε θα πήγαινε εάν του έκαναν προτάσεις από τις ΗΠΑ και τη Βρετανία. 
Ο καθηγητής Παλλήκαρης, με την μέθοδο που βρήκε, η οποία χρησιμοποιείται στις θεραπείες Laser, άνοιξε μια νέα εποχή στον τομέα του, σημειώνει η εφημερίδα.

Από την ίδρυσή του το 1996 μέχρι σήμερα, ο όμιλος νοσοκομείων  Dünyagöz παρέχει  υπηρεσίες, για 365 ημέρες το χρόνο- 2 την ήμερα 4 ώρες, για όλα τα προβλήματα υγείας των ματιών.Ο όμιλος Dünyagöz παρέχει υπηρεσίες  φροντίδας στο μάτι  σε 16 κέντρα τόσο στην Tουρκια όσο και την  Ευρώπη και διαθέτει ιατρική ομάδα  150 μελών, ακαδημαϊκούς και ειδικούς και περίπου 1.500 άτομα προσωπικό .

Τα κέντρα είναι σε 8 πόλεις της Τουρκιας: Κωνσταντινούπολη, Άγκυρα, Αττάλεια, Προύσα, Σμύρνη, Άδανα, Σαμψούντα και Γκαζιεντεπ, καθώς και στην Ευρώπη σε 4 κλινικές της στην Ολλανδία, τη Γερμανία και την Αγγλία. Στα Νοσοκομεία του Ομίλου Dünyagöz  παρέχονται υπηρεσίες και σε αλλοδαπούς και υπολογίζεται ότι  στο πεδίο εφαρμογής του ιατρικού τουρισμού, εμπίπτουν  σχεδόν 40.000 αλλοδαπούς ασθενείς που προέρχονται από 107 χώρες σε όλο τον κόσμο.Ετοιμάζει επέκταση και σε άλλα μέρη διεθνώς.

Πηγή

3 σχόλια:

  1. TA TEΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΠΟΥΔΑΖΟΥΝ
    ΣΕ ΤΟΥΡΚΙΚΑ Ή ΞΕΝΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΩΝ/ΛΗ
    ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΟΛΕΙΣ. ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥΡΚΙΚΗ Ή ΑΓΓΛΙΚΗ. ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΝΤΑΙ ΣΕ 1.200 - 1.500 ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ.

    Η ΣΤΑΘΜΗ ΣΠΟΥΔΩΝ ΣΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΡΚΕΤΑ ΚΡΑΤΙΚΑ
    ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ (ΠΟΛΛΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΜΕ ΣΥΜΠΡΑΞΗ ΜΕΓΑΛΩΝ ΞΕΝΩΝ) ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΗ ΕΩΣ ΥΨΗΛΗ.
    ΤΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΖΩΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ
    ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΑ ΑΠ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

    ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ ΩΣ ΤΑΚΤΙΚΟΙ Ή ΕΚΤΑΚΤΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ Ή ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΩΣ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ.
    ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ.

    Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΠΡΟΣΕΛΚΥΕΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΘΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΜΥΑΛΟ;

    Όχι μόνο Έλληνες εργάζονται, σπουδάζουν και διδάσκουν στην Τουρκία, αλλά πηγαίνουν
    για εξετάσεις και θεραπεία σε τουρκικά νοσοκομεία. Τουρκικό πλοίο, διαγνωστικό Κέντρο, περιπλέει την Μεσόγειο και έναντι λογικών δαπανών, δέχεται ασθενείς για εξετάσεις.

    Αυτοί που ακόμα αρνούνται την ίδρυση ιδιωτικών Πανεπιστημίων στην χώρα μας (ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ και λοιπές "δημοκρατικές" δυνάμεις), καθώς και την αξιολόγηση των λειτουργούντων,
    έχουν τα ίδια σκουριασμένα μυαλά με τους κρετίνους ιδεοληπτικούς του άλλου άκρου (X.A. και λοιπές "εθνικές" δυνάμεις) που φοβούνται ότι θα......καταρρεύσει η χώρα εάν δημιουργηθεί οίκος προσευχής για τους μουσουλμάνους.
    Τα δύο άκρα συναντούνται με κοινό σκοπό:
    Πως θα κρατήσουν την χώρα μας στο περιθώριο της διεθνούς κοινότητας, μίζερη, υποανάπτυκτη.

    Πόσα χρήματα εξήχθηκαν στο εξωτερικό απο την μεταπολίτευση και μετά γιά να σπουδάσουν
    τα παιδιά μας. Σίγουρα πολλά δις!!!
    Εάν υπήρχαν εδώ ξένα Πανεπιστήμια πόσοι Έλληνες καθηγητές, ερευνητές κ.ά. θα εργάζονταν.
    Πόση γνώση και εμπειρία (πραγματικό πλούτο), θα είχαμε αποκτήσει;
    Οι άλλοι του άλλου άκρου, πόσο ζημίωσαν την εικόνα της χώρας μας;

    Πως να επενδύσει ένας σοβαρός επιχειρηματίας στη χώρα μας μ αυτή την εικόνα, την γραφειοκρατία, την υπερφορολόγηση και διαφθορά;
    Χιλιάδες ξένοι επενδύουν ετησίως στην γειτονική χώρα.

    Η γειτονική χώρα τα τελευταία χρόνια έχει σημειώσει σημαντική πρόοδο Σ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ.
    Χαρακτηριστικά στις υποδομές όλοι οι μεγάλοι οδικοί άξονες έχουν πλήρως εκσυγχρονισθεί σε σύγχρονους αυτοκινητόδρομους. Πριν λίγα χρόνια παραδίδοντο στην κυκλοφορία ετησίως περί τα 700χλμ. αυτοκινητόδρομων! Εμείς ακόμα δεν ολοκληρώσαμε τον άξονα Αθήνα - Θεσσαλονίκη.
    Το αεροδρόμιο της Πόλης είναι πολυτελέστατο, συνεχίζονται εργασίες και θα καταστεί σύντομα το μεγαλύτερο του κόσμου!
    Πολλοί Έλληνες αγοράζουν εξοχικές και μόνιμες κατοικίες στην Τουρκία και γίνονται μικτοί
    γάμοι, ιδιαίτερα μεταξύ κατοίκων νησιών του Αιγαίου και των μικρασιατικών παραλίων.

    Εάν δεν απομονώσουμε τα καθυστερημένα και φοβικά άτομα των δύο άκρων, δεν αποκλείεται
    σύντομα να γίνουμε ουραγός της γειτονικής χώρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τί κάθεσαι ρέ γιουσουφάκι 7.58 καί φλυαρείς στό διαδύκτιο? Ακόμα στήν χιλιοπροδομένη, κατεστραμένη, κατοχική, άθλια Ελλάδα είσαι ακόμη? Φύγε γρήγορα γιά τα φιλαράκια σου τούς τούρκους. Πήγαινε στήν τουρκία μέ πολυτελή αεροδρόμια, μέ τούς σύγχρονους αυτοκινητόδρομους, μέ τήν τεράστια τεχνολογία, μέ τόν σουλτάνο σου ερτογάν, νά σέ βάλει στό χαρέμι του νά σέ χαιδεύει καί νά σου δώσει όλα τά αγαθά τής πατρίδος σου τουρκίας. Άκόμα εδώ στήν ασήμαντη Ελλάδα εισαι ρέ τουρκολάγνε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή