Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2014

Σατανιστές δημόσια θα πατήσουν εικόνες και θα φτύσουν πάνω στη Θεία Ευχαριστία!!;


Όσο πάνε και αυξάνονται οι πολέμιοι της Ορθοδοξίας και της Εκκλησίας του Χριστού και δεν ξέρουμε από πού να πρωτοφυλαχθούμε και κυρίως πώς να προφυλάξουμε τα παιδιά μας.

Κυκλοφόρησε μία εξαιρετικά ανησυχητική είδηση ότι ο Άνταμ Ντάνιελς, αρχηγός της σατανιστικής Εκκλησίας του Αχριμάν, ετοιμάζει μια τελετή δημόσιας αποκήρυξης του Χριστού, κάτι που δεν έχει ξαναγίνει ποτέ στο παρελθόν.

Μάλιστα, κατά τη διάρκειά της, οι σατανιστές δημόσια θα πατήσουν εικόνες και θα φτύσουν πάνω στη Θεία Ευχαριστία!

Στόχος των τελετών αυτών, σύμφωνα με τον εμπνευστή τους Ντάνιελς, είναι να «γλιτώσoυν» τους ανθρώπους από την επιρροή του χριστιανισμού!!!

Σύμφωνα με την εφημερίδα Tulsa World, οι τελετές που διοργανώνει ο Ντάνιελς συνήθως περιλαμβάνουν σεξ και γυμνές εκδηλώσεις, όχι όμως η συγκεκριμένη, η οποία αναμένεται να γίνει στο Civic Center της Οκλαχόμα.

Σύμφωνα με όσα έχουν ανακοινωθεί, πρόκειται για μια μεγάλη τελετή άρνησης του Χριστού και οι σατανιστές ετοιμάζονται να πατήσουν εικόνες, να προχωρήσουν σε ομαδικό εξορκισμό του Αγίου Πνεύματος και να φτύσουν πάνω στην Θεία Ευχαριστία.

Ο ιερέας Πολ Κόκλεϊ, εκπρόσωπος της Καθολικής Εκκλησίας στην Οκλαχόμα, δήλωσε ότι «οι διοργανωτές στέλνουν λάθος μήνυμα σπέρνοντας το μίσος».

Μάλιστα, πριν ένα μήνα η Καθολική Εκκλησία του Κάνσας είχε καταγγείλει ότι μέλη της ομάδας του Ντάνιελς είχαν κλέψει Θεία Ευχαριστία για να την χρησιμοποιήσουν σε αυτή την τελετή.

Σύμφωνα με το pentapostagma.gr, οι χριστιανικές οργανώσεις ετοιμάζουν ολονυκτία με προσευχές για να αντιμετωπίσουν τη δριμύτατη αυτή επίθεση και το μένος των Σατανιστών.

Ο Θεός να μας φυλάει σε τέτοιους έσχατους καιρούς που ζούμε

http://www.pentapostagma.gr/
Πηγή

2 σχόλια:

  1. ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΠΟΥ ΔΏΣΑΝΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΟΥΣ ΣΑΤΑΝΊΣΤΕΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΛΟΓΟ Κ "ΕΚΚΛΗΣΙΑ" ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΙΣΧΗ ΠΡΟΩΘΕΙ Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ.ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΑ ΟΠΩΣ Κ ΤΟΥΣ ΤΑΦΟΥΣ ΠΟΥ ΣΠΑΝΕ Κ ΚΛΕΒΟΥΝ ΟΣΤΑ ΚΤΛΠ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΕΣ.ΟΤΑΝ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΕΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΔΝ ΚΟΒΟΥΝ ΤΟ ΚΑΚΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΙΖΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΘΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ.ΟΠΩΣ ΠΕΡΣΙ ΜΕ ΤΝ ΑΛΒΑΝΟ ΗΘΟΠΟΙΟ ΠΟΥ ΕΒΡΙΖΕ ΤΝ ΧΡΙΣΤΌ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ.ΤΕΧΝΗ ΛΕΓΑΝΕ ΕΙΝΑΙ.ΕΞΑΛΛΟΥ ΓΙΝΑΜΕ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ.Η ΠΑΡΑΝΟΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ..ΒΑΓΓΕΛΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Διαβολική ''εκκλησία''...........σκεφτείτε λιγάκι τί ανοησία γράψατε. Έχει ό διάβολος εκκλησία? Μόνο κωλοστοές καί βρωμοσυναγωγές έχει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή