Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου 2014

Πανηγυρίζουν και οι Τούρκοι για το αντιρατσιστικό!!


«Πάντα τέτοια νάχουμε Καρντάσι «
Πανηγυρίζουν και οι Τούρκοι με την ψήφιση του Αντιρατσιστικού  και προαναγγέλλουν διώξεις και μηνύσεις εναντίον  των  Χριστιανών Ελλήνων για τις  δήθεν διακρίσεις και εξοβελίζουν τους ομογενείς μας της Τουρκικής Μειονότητας Δυτικής Θράκης !! (κ. Αθανασίου το σκέφτηκες αυτό  όταν το έφερες στη Βουλή ;)


 Ανακοίνωση  του Υπουργείου  Εξωτερικών της Τουρκίας  σχετικά με την ψήφιση του Αντιρατσιστικού νόμου που ψήφισε η Ελληνική Βουλή  !

Η εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών Τανσού Μπιλγκίτς απάντησε σε ερώτηση σχετικά με τον νόμο που ψηφίστηκε στο ελληνικό κοινοβούλιο και τιμωρεί την ξενοφοβία και τον ρατσισμό.
Η Μπιλγκίτς ανέφερε πως παρακολούθησαν στενά την προετοιμασία και την ψήφιση του νόμου αυτού και είπε : ¨Πιστεύεται πως η ψήφιση του εν λόγω νόμου θα δώσει την δυνατότητα τιμωρίας δράσεων και ρητορικών που συνιστούν διακρίσεις και εξοβελίζουν τους ομογενείς μας της Τουρκικής Μειονότητας Δυτικής Θράκης – που βιώνουν στην Ελλάδα αδικίες οι οποίες φάνηκαν και στις αποφάσεις του ΕΔΑΔ- και αυτών Ρόδου και Κω¨.

DHA 11/9/2014
Μετάφραση :TurkikaNea.gr
Πηγή

1 σχόλιο:

  1. Μέ τόσους τουρκόδουλους-τουρκολάγνους φίλους πού έχουν οί τουρκοδολοφόνοι στίς υποτιθέμενες Ελληνικές κυβερνήσεις, γιατί νά μήν χαίρωνται......όλα είναι ευνοικά γιά αυτούς. Άς θυμηθούμε τίς κουμπαριές τού μπουχέσα καραμάν-αλή, τά ζειμπέκικα τού καταραμένου εβραίου τζέφρυ, τίς στενές φιλίες τού ροταριανού αβραμόπουλου, τίς τουρκοφιλίες τής μητσοτάκαινας, τίς αγκαλίτσες μέ χαμόγελα τού αριστεροδεξιού θεωδοράκη μέ τόν ερτογάν μέ φόντο τήν Ακρόπολη. Πόσα άλλα παραδείγματα νά αναφέρω? Γιατί νά μήν χαίρωνται οί βάρβαροι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή