Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου 2014

«Μόνο ένας ανόητος...»


"Μόνο ένας ανόητος μπορεί να περιμένει τους ανθρώπους μιας παράδοσης να αισθάνονται άνετα όταν η χώρα τους πλημμυρίζεται από ορδές αλλοδαπών οι οποίοι – είτε είναι ίσοι, είτε ανώτεροι, είτε κατώτεροι βιολογικά – είναι τόσο διαμετρικά αντίθετοι στην σωματική, συναισθηματική και πνευματική σύνθεση (του λαού), ώστε η αρμονική συνένωση είναι σχεδόν αδύνατη.
Μια τέτοια μετανάστευση είναι θάνατος για κάθε υποφερτή ύπαρξη και ρύπανση και φθορά σε κάθε τέχνη και πολιτισμό. Το να επιτραπεί ή να ενθαρρυνθεί αποτελεί αυτοκτονία". 
    - Η.Ρ. Lovecraft, από μια επιστολή του που γράφτηκε στις 27 του Σεπτέμβρη του 1926. 
Ο Howard Phillips Lovecraft (Χάουαρντ Φίλιπς Λάβκραφτ, 1890 – 1937) ήταν Αμερικανός συγγραφέας φανταστικής λογοτεχνίας τρόμου. Ήταν, ίσως, από τους πρώτους που έδωσαν στις ιστορίες τους έναν τόνο επιστημονικής φαντασίας. 

http://redskywarning.blogspot.gr/2014/09/blog-post_19.html
Πηγή

1 σχόλιο:

  1. Ανόητος είναι φτωχή λέξη ώστε νά χαρακτηρίσεις τό τεράστιο μέγεθος ηλιθιότητος πού υπάρχει στήν πλειοψηφία αυτής τής ετοιμοθάνατης πατρίδος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή