Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2014

Eπιπλέον 100 σύγχρονα βαρέα άρματα μάχης για το Αζερμπαϊτζάν από τη Ρωσία


Η Ρωσία είναι να παραδώσει 100 βαρέα άρματα μάχης T-90S στο Αζερμπαϊτζάν στις αρχές του 2015. Προς το παρόν η Μόσχα διαπραγματεύεται με το Μπακού την προμήθεια επιπλέον ποσοτήτων. Αυτό αναφέρεται στο ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων ITAR-TASS, επικαλούμενο τον Γενικό Διευθυντή της Rosoboronexport Εσέν Τοπόγιεφ, επικεφαλής της ρωσικής αντιπροσωπείας στην αμυντική έκθεση ADEX-2014 στο Αζερμπαϊτζάν.
Νωρίτερα, ο αναπληρωτής επικεφαλής της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Στρατιωτικο-Τεχνικής Συνεργασίας Κοντσαντίν Μπιργιύλιν ανέφερε στο ITAR-TASS ότι η Ρωσία ολοκλήρωσε την παράδοση των 100 T-90S στο Αζερμπαϊτζάν τον Απρίλιο του τρέχοντος έτους, και μπορεί να παραδοθεί στο Μπακού μια δεύτερη παρτίδα των εν λόγω βαρέων αρμάτων μάχης, στην ίδια ποσότητα
Σύμφωνα με τον Τοπόγιεφ, η Μόσχα συζητά με το Μπακού την παροχή ενός μεγάλου φορτίο όπλων και στρατιωτικού εξοπλισμού έως το 2017 σε ένα πακέτο συμφωνιών από το 2010. Σύμφωνα με προηγούμενες εκτιμήσεις, και μόνο για τα όπλα και τον στρατιωτικό εξοπλισμό που αναφέρθηκε κατά τα παρελθόντα έτη, πρόκειται για προμήθεις άνω των 4 δισεκατομμυρίων δολαρίων.
Ο ίδιος τόνισε επίσης ότι η Ρωσία μπορεί να προμηθεύσει το Αζερμπαϊτζάν με μία μεραρχία παράκτιων πυραυλικών συστημάτων Bal-Ε (κατά ΝΑΤΟ κωδικοποιημένο ως SSC-6 Stooge) Τώρα στο Μπακού μελετούν την πρόταση.
Η Ρωσία μπορεί να κατασκευάσει στο Αζερμπαϊτζάν κέντρα για τον εξοπλισμό των κρατικών υπηρεσιών. Σύμφωνα με τον ίδιο, το Αζερμπαϊτζάν προσέφυγε στην Rosoboronexport για να προετοιμάσει μια πρόταση για τη δημιουργία κέντρων για την επισκευή και συντήρηση των ελικοπτέρων μάχης και των τεθωρακισμένων οχημάτων.
«Από την πλευρά μας θα προετοιμάσουμε προτάσεις για την οργάνωση ενός πιστοποιημένου κέντρο υπηρεσιών για τα ελικόπτερα - για τα τεθωρακισμένα οχήματα Αυτοί είναι οι τομείς που εργαζόμαστε,» - πρόσθεσε.
Η ρωσική εταιρία Uralvagonzavod απρουσίασε στην πρώτη Διεθνή Έκθεση του Αζερμπαϊτζάν δείγματα του BMPT-72 και Β-10M, καθώς και πλήρους μεγέθους και μικρότερα μοντέλα διαφόρων ειδών στρατιωτικού εξοπλισμού.
Η κύρια εκδήλωση των εγκαινίων της ADEX-2014 ήταν η επίσκεψη του Προέδρου της Δημοκρατίας του Αζερμπαϊτζάν Ιλχάμ Αλίγιεφ, κατά την οποία επισκέφθηκε το περίπτερο της Uralvagonzavod.
Ένα από τα πιο επαναστατικά προϊόντα της Uralvagonzavod - το BMPT-72, ή γνωστό και ως Terminator-2, το οποίο παρουσίασε στον Πρόεδρο Αλίγιεφ ο διευθύνων σύμβουλός της Όλεγκ Σιένκο. Επιπλέον, η ρωσική εταρεία παρουσίασε στην έκθεση την ειδική μπουλντόζα B-10M παραγωγής Uraltrac. Η μπουλντόζα έχει σχεδιαστεί για ένα ευρύ φάσμα εργασιών στον τομέα των κατασκευών, για τη διεξαγωγή εργασιών εσκαφής.

http://www.fox2magazine.net/
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου