Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2014

Δήλωση-ΒΟΜΒΑ από Αμερικανό Γερουσιαστή: Δεν νοιάζονται για τους ισλαμιστές τρομοκράτες της ISIS, τον Άσαντ θέλουν να χτυπήσουν!


«Πυρά» εναντίον της κυβέρνησης Ομπάμα εξαπέλυσε ο Γερουσιαστής του Κεντάκι, Rand Paul, σχολιάζοντας την ανακοίνωση του Πενταγώνου ότι κάθε χρόνο θα εκπαιδεύει 5.000 Σύρους «μετριοπαθείς αντάρτες» στα πλαίσια του αμερικανικού σχεδίου καταπολέμησης της ISIS. Το να εξοπλίζεις τους «αντάρτες» είναι το ίδιο με το να δίνεις τα όπλα στους ισλαμιστές δολοφόνους της ISIS, ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Είναι λάθος να τους εξοπλίζουμε. Τα περισσότερα από τα όπλα που έχουμε παραδώσει στους λεγόμενους μετριοπαθείς αντάρτες έχουν καταλήξει στα χέρια της ISIS, είτε επειδή η ISIS πολύ απλά τους τα παίρνει, είτε επειδή αυτοί της τα δίνουν, είτε επειδή εμείς κατά λάθος τα έχουμε δώσει από μόνοι μας στους εξτρεμιστές», δήλωσε ο Paul, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό CBS.

Σχολιάζοντας το πλάνο για την εκπαίδευση και τον εξοπλισμό των ανταρτών στη Συρία, το οποίο σύμφωνα με το Πεντάγωνο αναμένεται να κοστίσει 500 εκατ. δολάρια, ο Paul τόνισε ότι μπορεί το Ιράν, η Τουρκία και η Συρία να έχουν επικεντρωθεί στην καταπολέμηση της ISIS, όμως οι αντάρτες έχουν άλλους στόχους.

«Μία σημαντική πληροφορία που ήρθε στη δημοσιότητα την περασμένη εβδομάδα είναι το γεγονός ότι κάποιοι από τους αποκαλούμενους μετριοπαθείς αντάρτες έχουν ήδη υπογράψει κατάπαυση του πυρός με την ISIS», πρόσθεσε ο Γερουσιαστής. «Επομένως, ο πραγματικός τους εχθρός είναι ο Άσαντ. Δεν τους νοιάζει τι κάνει η ISIS».

Είναι πλέον ευρύτατα γνωστό ότι οι ΗΠΑ εδώ και τρία χρόνια χρηματοδοτούν και υποστηρίζουν τους αντάρτες στη Λιβύη και τη Συρία. Μάλιστα, οι ίδιοι εξτρεμιστές που ανέτρεψαν τον Καντάφι στη Λιβύη μεταφέρθηκαν αεροπορικώς στη Συρία από τις δυνάμεις του ΝΑΤΟ. Οι ίδιες τρομοκράτες δηλαδή που σκότωσαν αμερικανικά και νατοϊκά στρατεύματα στο Ιράκ έχουν στηριχθεί σε όλη τη «διαδρομή» τους από τις ΗΠΑ και τους συμμάχους της.

Οι τζιχαντιστές της ISIS είχαν ήδη διεισδύσει σε αυτές τις ομάδες των «ανταρτών» και η κυβέρνηση των ΗΠΑ το γνώριζε τόσο από τις δικές της όσο και από ξένες μυστικές υπηρεσίες. Όπως ο καρκίνος, η ισλαμιστική δολοφονική οργάνωση μεγάλωσε και τελικά «απορρόφησε» τους δήθεν επαναστάτες που αγωνίζονται ενάντια στην κυβέρνηση της Συρίας.

«Ήμουν σταθερά αντίθετος στην παρέμβαση της Κλίντον και του Ομπάμα τόσο στη Λιβύη, όσο και στη Συρία, καθώς πιστεύω ότι συνέβαλαν στη δημιουργία της κατάστασης που αντιμετωπίζουμε τώρα με την ISIS», συμπλήρωσε ο Paul.

«Αν είχαμε βομβαρδίσει τη Συρία – όπως ήθελαν ο Ομπάμα και η Κλίντον- τότε η ISIS θα ήταν σήμερα στη Δαμασκό», είπε.

http://www.hellasforce.com/blog/dilosi-vomva-apo-amerikano-gerousiasti-den-niazonte-gia-tous-islamistes-tromokrates-tis-isis-ton-asant-theloun-na-chtipisoun-vinteo/ 
Πηγή

2 σχόλια:

  1. Δυστυχως αυτη ειναι η αληθεια,δεν μπορεσαν να καταπιουν την τρικλοποδια που τους εβαλε ο Πουτιν και βρικαν αλλο τροπο.Οι δολοφονοι παντα βρισκουν τροπους για να σκοτωσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θά ζήσει πολύ καιρό ακόμη ό γερουσιαστής πού ξεσκεπάζει τούς εβραιοσιωνιστές τού πενταγώνου? Μεγάλη τόλμη είχε πού ξεστόμισε τέτοια αλήθεια. Αληθινή βόμβα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή