Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2014

Καλή επιτυχία Αρχηγέ! Ο στρατηγός Κωσταράκος και η αυριανή ελληνική μάχη στο NATO


Ο Έλληνας Α/ΓΕΕΘΑ αύριο δίνει μία κρίσιμη μάχη. Είναι ο πρώτος που καταφέρνει να είναι υποψήφιος για την θέση του προέδρου της Στρατιωτικής Επιτροπής του NATO. Ακόμη και ο ναύαρχος Χινοφώτης που είχε εξαιρετικές σχέσεις στους νατοϊκούς κύκλους και θα επιθυμούσε να διεκδικήσει την θέση δεν είχε την ευκαιρία. Αύριο ο κ.Κωσταράκος θα έχει την δική του ευκαιρία.

Τα προγνωστικά δεν είναι καλά ,αλλά δεν είναι και καταδικαστικά. Για την ακρίβεια υπάρχει η “αμερικανική γραμμή” υπέρ του Ιταλού υποψηφίου. Η ψηφοφορία είναι μυστική μεταξύ των Αρχηγών των κρατών μελών και κανείς δεν έχει “δεμένο” τίποτα. Οι “καραμπόλες” πολλές φορές κρύβουν εκπλήξεις. Ελπίζουμε ευχάριστες για τον Έλληνα Α/ΓΕΕΘΑ.

Καλή επιτυχία Αρχηγέ.

http://www.onalert.gr/

2 σχόλια:

  1. ΑΥΤΟΣ Ο ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΟΣ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΑΓΙΚΗ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ,ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΛΕΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ YES SIR ΣΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ.ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ ΘΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΚΤΕΛΟΥΣΕ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΤΟΥ.ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΟΝΤΗ ΓΙΟΡΤΗ ΛΟΙΠΩΝ ΙΝΔΙΑΝΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΕΙΝΑΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή