Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2014

Ρωσία: «Η συνεργασία με την ”SCO”, ισχυρή απάντηση στις κυρώσεις».


Η συνεργασία της Ρωσίας με την ”SCO”(Shanghai Cooperation Organization)είναι η καλύτερη απάντηση στις κυρώσεις σύμφωνα με την Μόσχα.


  ««Η ανάπτυξη του εμπορίου στα πλαίσια του Οργανισμού Συνεργασίας της Σαγκάης,είναι η καλύτερη δυνατή απάντηση στις κυρώσεις που επιβάλλονται από τις δυτικές χώρες εναντίον της Ρωσίας»», δήλωσε ο Γενικός Γραμματέας του Οργανισμού, ”Dimitri Mezentsev”.
««Η ενίσχυση της οικονομικής και εμπορικής συνεργασίας είναι η καλύτερη απάντηση σε αυτά τα περιοριστικά μέτρα», είπε την Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου στο τηλεοπτικό κανάλι ”Rossiya 24” ο ”Dimitri Mezentsev”.


««Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι η αντικατάσταση των εμπορευμάτων που τέθηκαν υπό Δυτικής κυρώσεις θα αποτελέσουν αντικείμενο διαβουλεύσεων μεταξύ των υπαλλήλων των ρωσικών υπουργείων – και των συναδέλφων μας στην  ”SCO”.Αρχικά θα πραγματοποιηθεί  μία  οικονομική κλίμακα διαβούλευσης σε πρώτη φάση ,»»είπε ο κ ”Mezentsev”.

Μιλάμε για μία ισχυρή ένωση και απάντηση Ρωσίας και Ασίας ενάντια στις δυτικές κυρώσεις.

Πηγή:Ria Novosti
http://olympia.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου