Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τετάρτη 29 Οκτωβρίου 2014

Αυξημένο κατά 1,1% το ΑΕΠ της Ρωσίας τον Σεπτέμβριο


Αύξηση κατά 1,1% σημείωσε το ρωσικό ΑΕΠ τον Σεπτέμβριο, συγκριτικά με το αντίστοιχο μήνα του 2013, σύμφωνα με τα στοιχεία του Υπουργείου Οικονομικής Ανάπτυξης, γεγονός ενθαρρυντικό σε σχέση με την μηδενική μεταβολή που σημείωσε τον Αύγουστο, όπως ανακοίνωσε ο διευθυντής του Τμήματος Μακροοικονομικών Προβλέψεων του Υπουργείου Οικονομικής Ανάπτυξης, Ολεγκ Ζαζόφ.

Σύμφωνα με τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικής Ανάπτυξης Αλεξέι Βέντεφ, ο ετήσιος ρυθμός ανάπτυξης του ρωσικού ΑΕΠ διαμορφώθηκε στο 0,7% κατά το τρίτο τρίμηνο του 2014, και στο 0,8% κατά το δεύτερο τρίμηνο του τρέχοντος έτους.

Παρά τη μικρή αύξηση του Σεπτεμβρίου, το αρμόδιο υπουργείο διατηρεί τις προβλέψεις του για αύξηση κατά 0,5% για το 2014, συνολικά, προσθέτοντας πως η ανάπτυξη θα μπορούσε να ήταν υψηλότερη.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου