Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Πέμπτη 16 Οκτωβρίου 2014

Αβραμόπουλος σε στελέχη του Αρχηγείου Στόλου: Η Πολιτεία είναι κοντά σας


Το Αρχηγείο Στόλου επισκέφθηκε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Δημήτρης Αβραμόπουλος, όπου μεταξύ άλλων ξεναγήθηκε στον ναυπηγοεπισκευαστικό τομέα του Ναυστάθμου, στις εγκαταστάσεις της Διοίκησης Διοικητικής Μέριμνας Ναυτικού και ενημερώθηκε για τις εργασίες επισκευής και συντήρησης μονάδων του Στόλου.
Στον χαιρετισμό του προς τα στελέχη του Αρχηγείου Στόλου, ο κ. Αβραμόπουλος αναφέρθηκε στο θέμα της ένταξης των υποβρυχίων στη δύναμη του Στόλου και επανέλαβε ότι «η Πολιτεία, παρά τις δυσκολίες που οι καιροί επεφύλαξαν, είναι κοντά σας αναγνωρίζοντας το σπουδαίο έργο σας».

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας επισκέφθηκε το υποβρύχιο Παπανικολής, τη φρεγάτα Σπέτσαι, την πυραυλάκατο Ρουσσέν και το ναρκοθηρευτικό Καλυψώ.

Τον κ. Αβραμόπουλο συνόδευαν ο Αρχηγός ΓΕΝ, Αντιναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης και ο Αρχηγός Στόλου, Αντιναύαρχος Παναγιώτης Λίτσας.

Πηγή

2 σχόλια:

  1. ΣΥΓΚΙΝΗΘΗΚΑΜΕ MR NOTHING. AMERIKANIES PAPARIES.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΔΕΝ ΤΡΩΓΕΤΑΙ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
    ΠΕΙΝΑΝΕ ΟΙ ΕΝΣΤΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΞΑΘΛΙΩΣΑΤΕ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΤΟΥΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή