Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2014

Νέες πολύνεκρες βομβιστικές επιθέσεις στη Βαγδάτη


Τουλάχιστον 28 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους την Τετάρτη (22/10) σε δύο επιθέσεις με παγιδευμένα αυτοκίνητα σε σιιτικές συνοικίες της Βαγδάτης, η μία εκ των οποίων διαπράχθηκε κοντά σε ένα μαιευτήριο και η άλλη κοντά σε ένα πρατήριο καυσίμων.
Στη Σαντρ Σίτι, μια συνοικία στο βόρειο τμήμα της πρωτεύουσας του Ιράκ η οποία γίνεται συχνά στόχος επιθέσεων, μια έκρηξη κοντά σε μαιευτήριο είχε αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους 10 άνθρωποι και να τραυματισθούν άλλοι 29.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ένας άνδρας στάθμευσε ένα αυτοκίνητο-βόμβα μπροστά σε ένα φαρμακείο από το οποίο εξήλθε στη συνέχεια λέγοντας ότι δεν βρήκε τα φάρμακα που έψαχνε και θα πήγαινε σε ένα άλλο.

Η δεύτερη έκρηξη, κοντά σε ένα πρατήριο καυσίμων σε δρόμο με πολλά καταστήματα στην κεντρική συνοικία Καράντα, στοίχισε τη ζωή τουλάχιστον 18 ανθρώπων και τραυμάτισε άλλους 37, σύμφωνα με έναν αξιωματικό της ιρακινής αστυνομίας.

Τους απολογισμούς αυτούς επιβεβαίωσαν μια πηγή σε ένα νοσοκομείο της Βαγδάτης, αλλά και ένας αξιωματούχος του υπουργείου Εσωτερικών.

Σημειώνεται ότι σουνίτες αντάρτες υπό την ηγεσία της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος (ΙΚ) έχουν καταλάβει μεγάλες εκτάσεις της επικράτειας του Ιράκ από τον Ιούνιο.

Οι τζιχαντιστές δεν έχουν καταφέρει πάντως ως σήμερα να εισβάλουν στη Βαγδάτη, ωστόσο στην πρωτεύουσα του Ιράκ εξαπολύονται πολύ συχνά ιδιαίτερα αιματηρές επιθέσεις τις οποίες οι Αρχές αποδίδουν στο ΙΚ.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου