Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2014

Αιχμή Άδωνι για τους στρατιωτικούς που "θέλουν όλα τα λεφτά τους πίσω"!


Ήταν θέμα χρόνου ν΄ αρχίσουν οι “επιθέσεις” και τα υποννοούμενα για τους στρατιωτικούς που “ζητούν να πάρουν όλα τα λεφτά του πίσω”. Αλλά ποιος θα περίμενε ότι από τους πρώτους που θα έδιναν τέτοιο δείγμα γραφής έστω μέσω twitter, θα ήταν ο Άδωνις Γεωργιάδης! Από τους πολιτικούς που εμφανιζόταν αν όχι προστάτης τουλάχιστον υποστηρικτής των στρατιωτικών και του προσωπικού των σωμάτων ασφαλείας! 

Με μηνύματά του στο twitter, ο κ.Γεωργιάδης κάνει δύο απίστευτες ανατροπές! Πρώτον στηρίζει την …ατάκα Πάγκαλου ότι όλοι μαζί τα φάγαμε και με δεύτερο διαδοχικό μήνυμα αφήνει αιχμές για τους στρατιωτικούς και τους δικαστικούς που θέλουν όλα τα τα λεφτά τους τώρα! 

Πηγή

2 σχόλια:

  1. Νά μπορούσα νά δώ τά μούτρα, έστω ενός μαλάκα στρατιωτικού πού πίστεψε καί ψήφισε αυτό τό έκτρωμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΡΕ ΤΝ ΑΡΧΑΙΟΛΑΤΡΗ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟ ΕΧΕΙ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ Κ ΤΝ ΒΛΑΚΕΙΑ ΠΟΥ ΤΝ ΔΕΡΝΕΙ. ΒΑΓΓΕΛΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή