Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2014

Η Ρωσία ετοιμάζεται για την κατάρρευση του δολαρίου και του Ευρώ;


Η Ρωσία έχει ενεργοποιήσει ξαφνικά την αγορά χρυσού στην παγκόσμια αγορά. Τους τελευταίους πέντε μήνες, η Ρωσική Ομοσπονδία έχει... αυξήσει σημαντικά τα αποθέματα του χρυσού της, σύμφωνα με το ιαπωνικό περιοδικό ΝΙΚΚΕΙ, που επικαλείται στοιχεία από το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο.
Στο τέλος Αυγούστου, η Ρωσία είχε συνολικό όγκο αποθεμάτων χρυσού 1.112,5 τόνους, που είναι περισσότεροι κατά 77 τόνους σε σύγκριση με τον Ιανουάριο.
Η Ρωσία ξεπέρασε την Κίνα (1054 τόνοι) και την Ελβετία (1040 τόνοι). 
Σήμερα, η Ρωσία  κατατάσσεται  πέμπτη, μετά από τις ΗΠΑ (8100 τόνους), Γερμανία (3300 τόνοι) Ιταλία (2450 τόνοι) και Γαλλία( 2435 τόνοι).
Σύμφωνα, εξάλλου με την γερμανική εφημερίδα ‘Die Welt’ η Ρωσία ασχολείται σοβαρά με την αγορά χρυσού, μετά την κρίση του 2008, ενώ η ίδια η χώρα δεν αναφέρεται σε αυτές τις ενέργειες.
Σε προηγούμενες ιστορικές περιόδους, η Ρωσία συσσώρευε πάντοτε μεγάλα αποθέματα χρυσού στον απόηχο των μεγάλων πολέμων, όπως σημειώνει και η ρωσική ‘Utro.ru’.
Πιθανολογείται ότι η αγορά χρυσού από τη Ρωσία συνδέεται με τα ουκρανικά γεγονότα, που ώθησαν τη Δύση στις αντι-ρωσικές κυρώσεις.
The Hellenic Information Team
http://www.echedoros-a.gr/2014/10/blog-post_129.html
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου