Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Πέμπτη 16 Οκτωβρίου 2014

Η καλύτερη απάντηση της Αθήνας στους ανόητους των Τιράνων που ονειρεύονται “Μεγάλη Αλβανία” . Μια τελετή στο ΥΠΕΘΑ που έχει σημασία να προβληθεί.




Το υπουργείο Εθνικής Άμυνας τίμησε την κυρία Ερμιόνη Πρίγκου από το Σκουτάρι της Χειμάρρας. Η κα Πρίγκου για 74 ολόκληρα χρόνια φροντίζει τα μνήματα των ενταφιασμένων στην αυλή του σπιτιού της στη Χειμάρρα, 6 Ελλήνων στρατιωτών που έπεσαν στο έπος του 1940!

Η ιστορία ποτέ δεν πρέπει να ξεχνιέται. Κι αυτό αφορά όλους . Και τους Αλβανούς οι οποίοι δεν μπορεί να είναι υπερήφανοι για πολλές από τις σελίδες της δικής τους ιστορίας. Κι επειδή αρκετοί συμπατριώτες τους κατάφεραν να ριζώσουν στην Ελλάδα και να προκόψουν ,με τα παιδιά τους να μην σκέφτονται καν το ενδεχόμενο να επιστρέψουν σε μια χώρα που νοιώθουν πια ξένη καλό θα είναι να λογικευτούν και να συμπεριφέρονται ως ευρωπαϊκή χώρα κι όχι ως η χώρα του Χότζα.

Στην τελετή παρέστησαν ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Αβραμόπουλος, ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Ιωάννης Λαμπρόπουλος, ο Γενικός Γραμματέας Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Γεώργιος Σούρλας, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Μιχαήλ Κωσταράκος, ο Αρχηγός ΓΕΝ Αντιναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης ΠΝ, ο Αρχηγός ΓΕΑ Αντιπτέραρχος (Ι) Ευάγγελος Τουρνάς και ο Αρχηγός ΓΕΣ Αντιστράτηγος Χρίστος Μανωλάς.

Πηγή

3 σχόλια:

  1. ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΡΕΜΑΛΙΑ ΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ.ΑΝΑΞΙΟΙ,ΑΝΙΚΑΝΟΙ,ΥΠΑΚΟΥΟΙ ΣΤΑ ΚΕΛΕΥΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΔΟΣΙΛΩΓΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ, ΚΟΙΝΩΣ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ ΜΕ ΣΤΟΛΗ.Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΗΤΑΝ ΕΠΙΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΗΠΕΙΡΟΥ.ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ;ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΧΑΡΑΜΟΦΑΗΔΕΣ;ΑΥΤΟΙ ΓΙΑ ΚΑΝΑ ΟΥΖΑΚΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΕΙΝΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΦΙΣΟΚΟΛΛΗΤΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΠΑΣΟΚΡΑΤΙΑΣ ΕΠΙ ΤΩ ΕΡΓΩ.ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΤΗΝ ΔΟΜΗ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ,ΑΔΙΑΦΟΡΗΣΑΝ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΤΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ,ΥΠΑΚΟΥΣΑΝ ΣΤΟΥΣ ΔΟΣΙΛΩΓΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΡΧΗΓΙΑ.ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΞΕΥΤΥΛΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΞΙΠΑΣΜΕΝΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.ΚΩΣΤΑΡΑΚΟ ΠΕΣ ΑΛΕΥΡΙ.

      Διαγραφή
  2. Δικά τους κομματόσκυλα είναι δίχως συνείδηση γι αυτό κάθωνται προσοχή στούς προδότες, ενώ γνωρίζουν ότι ξεπούλησαν τήν πατρίδα μας, γνωρίζουν γιά τά μνημόνια, γνωρίζουν γιά τήν λαθροεισβολή πού φέρνουν εσκεμμένα. Κι όμως τούς γλύφουν γιά νά μήν χάσουν τό βόλεμα. Δέν έχουν μέσα τους ούτε ιερό ούτε όσιο, μόνο χρήμα, δόξα, καί βόλεμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή