Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2014

Θρίλερ με την τύχη της Κούρδισσας μαχήτριας: Την αποκεφάλισαν ή όχι οι τζιχαντιστές;


Πέπλο μυστηρίου καλύπτει την τύχη της Ριάνα, της Κούρδισσας μαχήτριας που έγινε σύμβολο αντίστασης κατά των τζιχαντιστών στο Κομπάνι. Φίλοι της διέψευσαν πως τα μέλη του Ισλαμικού Κράτους την αποκεφάλισαν.
Η Ριάνα, όπως είναι το ψευδώνυμο της Κούρδισσας μαχήτριας, έγινε σύμβολο της ειρήνης και της αντίστασης των Κούρδων κατά των τζιχαντιστών στη μάχη για την κατάκτηση του Κομπάνι, της πόλης σταθμό στα σύνορα Συρίας – Τουρκίας, όταν μια φωτογραφία που τη δείχνει να κάνει το σήμα της νίκης έγινε 5.000 retweet! 

Τη φωτογραφία αυτή όμως διαδέχτηκε μια άλλη. Μια φωτογραφία σοκ που έδειχνε έναν τζιχαντιστή να κρατά στα χέρια του το κεφάλι μιας νεαρής γυναίκας που είχε αποκεφαλίσει. Και αμέσως υπήρξε η φήμη πως η γυναίκα που είχε αποκεφαλιστεί ήταν η Ριάνα. 

Όμως φίλοι της νεαρής γυναίκας δήλωσαν στην Daily Mail ότι η Ριάνα ζει και πως η αποκεφαλισμένη γυναίκα της φωτογραφίας είναι μια άλλη μαχήτρια των Κούρδων στο Κομπάνι.

Όπως είπαν, η Ριάνα είχε καταφέρει να φύγει από το Κομπάνι κατά τη διάρκεια των σφοδρών μαχών της περασμένης εβδομάδας και τώρα πιστεύεται πως έχει βρει καταφύγιο στη νότια Τουρκία. 

http://www.dailymail.co.uk/news/article-2810780/Rehana-alive-ISIS-fanatics-NOT-beheaded-Poster-girl-Kurdish-freedom-fighters-escaped-Kobane-hellhole-friends-tell-MailOnline.html
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου