Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Πέμπτη 2 Οκτωβρίου 2014

ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΑΝ ΤΡΕΙΣ ΗΡΩΙΔΕΣ ΜΑΧΗΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΠΕΣΜΕΡΓΚΑ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΟΤΑΝ ΣΤΑ ΣΥΡΙΑΚΑ ΕΔΑΦΗ!


Δεν έχει τέλος η αγριότητα των τζιχαντιστών, οι οποίοι αποκεφάλισαν τρεις μαχήτριες Πεσμεργκά που αγωνίζονται στη Συρία εναντίον του Ισλαμικού Κράτους. 
Σύμφωνα με το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων εννέα Κούρδοι στρατιώτες Πεσμεργκά, εκ των οποίων τρεις γυναίκες δολοφονήθηκαν άγρια από τους τζιχαντιστές στο Κομπάνε της βόρειας Συρίας που έχει καταληφθεί από τους άνδρες του ΙΚ.

Την ίδια στιγμή, όπως αναφέρει το Associated Press, που επικαλείται μαρτυρίες από ακτιβιστές του Παρατηρητηρίου, και τα εννέα θύματα αποκεφαλίστηκαν από τους τζιχαντιστές.

Οι εξτρεμιστές τοποθέτησαν τα κεφάλια των τριών γυναικών πάνω σε τσιμεντόλιθους στην περιοχή Τζαραμπλούς και τράβηξαν φωτογραφίες, τις οποίες ανήρτησαν σε τόπους κοινωνικής δικτύωσης.

Ωστόσο, η γνησιότητα των εικόνων δεν έχει επιβεβαιωθεί αν και μέλη του Παρατηρητήριου περιέγραψαν το φρικιαστικό θέαμα.


Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με τον επικεφαλής του Κουρδικού Δημοκρατικού Κόμματος, Σαλέχ Μουσλίμ, οι εκκλήσεις του για ενίσχυση του κουρδικού στρατού έχουν πέσει στο κενό.

Μιλώντας στο Reuters δήλωσε: "Καλούμε όλους όσους μπορούν να μας βοηθήσουν παρέχοντας όπλα σε όσους αγωνίζονται κατά τανκς και όπλων, αλλά κανείς δεν κάνει τίποτα. Θα είναι πολλοί οι μάρτυρες. Στείλαμε μήνυμα σε Ευρώπη και ΗΠΑ, αλλά νομίζω πως υπάρχουν εμπόδια. Η Τουρκία κι οι άλλες χώρες αποτρέπουν την ενίσχυση γιατί δε θέλουν οι Κούρδοι να αμυνθούν".

ΠΗΓΗ: ibtimes.co.in
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου