Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τετάρτη 1 Οκτωβρίου 2014

Απίστευτο! - Το Κατάρ που εξόπλισε τους δειλούς δολοφόνους της ISIL αποκαλεί τους Έλληνες "ρατσιστές" !!


Aπίστευτο! Οι άνθρωποι που εξοπλισαν και εκπαίδευσαν τους τζιχαντιστές της ISIL που σκτοτώνουν άντρες,γυναίκες,παιδιά, αποκεφαλίζουν ,θάβουν ζωντανούς, ακρωτηριάζουν και βιάζουν μας κατηγορούν για "ρατσισμό". Ποιοι; Οι Καταριανοί! 



 Θα ήταν γελοίο εάν την πολιτική αυτής της χώρας δεν την πλήρωναν εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο, με την ανοχή και υποστήριξη βεβαίως των ΗΠΑ.
Δυστυχώς επαληθεύεται ο Θουκυδίδης,όπως στον Πελοπονησιακό Πόλεμο, έτσι και τώρα οι φαύλοι που κυβερνούν τον πλανήτη έχουν αλλάξει το νοημα των λεξεων.
Το λίκνο του ευρωπαϊκού πολιτισμού, η Αθήνα, είναι τώρα το κέντρο μιας διαδικασίας “απο-εκπολιτισμού”, "διαπιστώνει" με άρθρο του που δημοσιεύεται στην αμερικάνικη έκδοση του site του Al Jazeera ο καθηγητής του Πανεπιστημίου της Νέας Υόρκης Jean-Philippe Dedieu. Σύμφωνα με το άρθρο, η Ελλάδα είναι το προπύργιο του ρατσισμού στην Ευρώπη, και μάλιστα υπό την ανοχή αλλά και ενθάρρυνση του ελληνικού κράτους.
Το άρθρο περιγράφει "περιστατικά βίας" κατά μεταναστών, εξηγώντας πως παρότι τα μέλη της Χρυσής Αυγής είναι σε μεγάλο βαθμό υπεύθυνα για τη βία αυτή, οι πολιτικοί ηγέτες της χώρας -οι αρχές επιβολής του νόμου και το δικαστικό σύστημα- έχουν εμφανώς αποτύχει να αντιμετωπίσουν το κύμα του ρατσισμού
Η Ελλάδα δεν είναι η μοναδική χώρα μέλος της ΕΕ που αντιμετωπίζει την άνοδο ακρο-δεξιών και αντι-μεταναστευτικών ομάδων. Όμως, η βαθιά οικονομική κρίση, η έντονη φτώχεια, η υψηλή ανεργία και  η απουσία αποτελεσματικής μεταναστευτικής νομοθεσίας, έχουν μετατρέψει την Ελλάδα σε ένα προχωρημένο εργαστήριο θεσμοθετημένου ρατσισμού, τονίζεται.
Σύμφωνα με το άρθρο, η αστυνομία βρίσκεται στην πρώτη γραμμή του κρατικά υποστηριζόμενου ρατσισμού.
Εντάξει το πιάσαμε το μήνυμα, το πρόβλημά τους είναι πως θα φιμωθούν όσοι ακόμα πιστεύουν στο Πατρίς-Θρησκεία-Οικογένεια για να μπορέσουν αυτές οι άρρωστες ελίτ να εγκαθιδρύσουν την Παγκόσμια Χούντα που ονειρεύονται, όσο γίνεται πιο σύντομα, καθώς πολλοί τους έχουν πάρει χαμπάρι.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
Πηγή

3 σχόλια:

  1. Θά ήθελε πολύ ό νεοταξίτης εβραιοκαθηγητάκος νά είμαστε όλοι οί Έλληνες ηλίθιοι γιά νά καταπίνουμε τά παραμύθια τού παπαρισμού ώς πρός τούς φίλους του ''μετανάστες''. Έτσι ή άλωση θά προχωρούσε εύκολα, ενώ τώρα ζορίζωνται λιγάκι εάν κρίνουμε από τίς μπούρδες πού γράφει ό εβραιοκαθηγητάκος. Ναί ρέ κάφρε! Είμαστε ρατσιστές, κουμάντο θά μάς κάνεις τί είμαστε? Ρίξατε μιά τεράστια λαοθάλασσα από αρούγκαλους στήν πατρίδα μας, πού κανένας δέν γνωρίζει τί καθάρματα είναι, εάν είναι ξένοι πράκτορες πρεσβειών, τί εγκλήματα έχουν κάνει στίς πατρίδες τους, καί θέλουν οί έξυπνοι νά τό καταπιούμε. ΟΧΙ ΡΕ! ΕΙΜΑΣΤΕ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αντε στα τσακιδια αληταρα που τολμας να μας πεις και ρατζιστες,ελα να δεις τι γινεται εδώ με τους αληταραδες που κουβαληθηκαν και μετα τα λεμε,ο κάθε ηλίθιος με τον τιτλο του καθηγητη βγαινει και λεει ότι θελει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αν τους θελει ας τους παρει να τους ταιζη κανα τον ...................

    ΑπάντησηΔιαγραφή