Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τετάρτη 1 Οκτωβρίου 2014

Με σφαγή απειλούν τους κατοίκους ιρακινής πόλης τα κτήνη της ISIS -Μοναδικοί υπερασπιστές της 8χρονοι…πολεμιστές


Ο ΟΗΕ απηύθυνε έκκληση για επείγουσα δράση ώστε να αποτραπεί η σφαγή των κατοίκων της πόλης Amerli στο βόρειο Ιράκ, η οποία βρίσκεται υπό την πολιορκία των ισλαμιστών δολοφόνων της ISIS τις τελευταίες οκτώ εβδομάδες.  
Ο ειδικός απεσταλμένος του ΟΗΕ στο Ιράκ Nickolay Mladenov δήλωσε ότι «ανησυχεί σοβαρά», καθώς η πόλη δεν έχει ηλεκτρικό ρεύμα ή πόσιμο νερό και οι προμήθειες σε τρόφιμα και φάρμακα εξαντλούνται.

Ο Mladenov κάλεσε την ιρακινή κυβέρνηση να παραδώσει ανθρωπιστική βοήθεια στους κατοίκους και να οργανώσει την εκκένωση της πόλης άμεσα.
«Η κατάσταση των ανθρώπων στο Amerli είναι απελπιστική και απαιτείται άμεση δράση για την αποτροπή της σφαγής των κατοίκων της», ανέφερε. 
Οι κάτοικοι της πόλης είναι σιίτες μουσουλμάνοι και επομένως κατά την ISIS θεωρούνται αποστάτες και πρέπει να πεθάνουν. 
Την υπεράσπιση του Amerli έχουν αναλάβει μικρά αγόρια, ηλικίας περίπου οκτώ χρονών. 
Οι τζιχαντιστές έχουν τοποθετήσει νάρκες κατά μήκος των συνόρων της πόλης, ενώ ελεύθεροι σκοπευτές πυροβολούν όποιον προσπαθεί να διαφύγει. 
αμερλι2

IRAQ-UNREST-AMERLI 
hellasforce.com
http://lithosfotos.blogspot.gr/2014/09/isis-8.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου