Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Κυριακή 16 Νοεμβρίου 2014

Συνελήφθησαν οι απαγωγείς της 27χρόνης …Μεγάλη η επιτυχία της ΕΛ.ΑΣ.

Πρόκειται για δύο Έλληνες, ηλικίας 53 και 48 ετών -
Οδηγούνται στον εισαγγελέα - Προέρχονται από τον επαγγελματικό χώρο του πατέρα και
της κόρης – Βρέθηκαν τα κρησφύγετα, το αυτοκίνητο, τα χρήματα και το όπλο

Τη λύση στο μυστήριο φαίνεται πως βρήκαν οι άντρες της ΕΛ.ΑΣ. καθώς φαίνεται πως μπόρεσαν να διαλευκάνουν την υπόθεση της απαγωγής της 27χρονης ανηψιάς του ιδιοκτήτη του Αστέρα Τρίπολης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, νωρίς το πρωί της Κυριακής δύο Έλληνες, ένας 53χρονος και ένας 48χρονος, συνελήφθησαν και μεταφέρθηκαν στην Ασφάλεια καθώς φέρονται να έχουν διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στην απαγωγή της 27χρονης.

Οι  δύο άντρες προέρχονται από τον επαγγελματικό χώρο του πατέρα και της κόρης και είχαν πληροφορηθεί για τη συγγενική σχέση της κοπέλας με τον εφοπλιστή θείο της, Γιάννη Καϋμενάκη.

Οι δύο συλληφθέντες αναμένεται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα από ώρα σε ώρα, ενώ οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ συνεχίζονται καθώς θεωρούν πως οι δύο άντρες είχαν συνεργούς.

Να σημειωθεί πως την Κυριακή διέρρευσε πως οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. εντόπισαν γενετικό υλικό στα ρούχα της κοπέλας, πιθανότατα από τη μεταφορά της με μοτοσυκλέτα όταν αφέθηκε ελεύθερη. Το DNA είναι εκείνο που ενδεχομένως θα λύσει το μυστήριο της απαγωγής της 27χρονης

Υ.Γ Το τμήμα της ΕΛ.ΑΣ που ασχολείται με τις απαγωγές δεν παίζεται …Μπράβο παίδες !


Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου