Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2014

Περισσότεροι από 40 νεκροί σε τουρνουά βόλεϊ στο Αφγανιστάν


Περισσότεροι από 40 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους έπειτα από βόμβα που εξερράγη σε κλειστό γήπεδό όπου διεξαγόταν τουρνουά βόλεϊ.

Οι αρχές της χώρας επιβεβαίωσαν ότι πρόκειται για τρομοκρατικό χτύπημα στα ανατολικά της χώρας, κοντά στα σύνορα με το Πακιστάν. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο βομβιστής βρισκόταν ανάμεσα στο πλήθος που βρισκόταν στο στάδιο προκειμένου να παρακολουθήσει τους αγώνες.

Ο Τύπος της χώρας κάνει λόγο ακόμη και για 50 νεκρούς ενώ δεκάδες είναι τραυματίες με αρκετούς από αυτούς να νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση.

«Ένας βομβιστής καμικάζι ανατινάχθηκε στο γήπεδο στην περιοχή Γιάχια Κχάιλ την ώρα που βρισκόταν σε εξέλιξη ένας αγώνας» είπε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο Νάτζιμπ Ντάνις, ο αναπληρωτής εκπρόσωπος τύπου του υπουργείου Εσωτερικών.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου