Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Σάββατο 15 Νοεμβρίου 2014

Το 80% των νεαρών Τούρκων στην Ολλανδία στηρίζουν την τζιχάντ κατά των απίστων!


Δηλαδή, την θανάτωση των Χριστιανών και άλλων θρησκευτικών ομάδων 
Σύμφωνα με δημοσκόπηση, για την οποία είχαμε ξαναγράψει πριν από μερικές ημέρες, το 75% των μουσουλμάνων παγκοσμίως αποζητούν την εφαρμογή της σαρίας σε οικογενειακά ζητήματα (διαζύγια, ιδιοκτησιακές διαφωνίες κ.α.) και συμφωνούν με τους ακρωτηριασμούς και την θανάτωση αποστατών του ισλάμ, ειδικά σε μέρη όπως η νότια Ασία.

Στην Ευρώπη, όμως, η κατάσταση είναι κάπως καλύτερη… Για τους ισλαμιστές φυσικά!
Το 80% των νεαρών Τούρκων στην Ολλανδία δεν βλέπουν τίποτα κακό με την κήρυξη τζιχάντ (ιερού πολέμου) κατά των απίστων! Με τους αξιωματούχους της χώρας να σοκάρονται από την ανακάλυψη, καθώς προφανώς δεν έχουν επαφή με την πραγματικότητα, όπως συμβαίνει, άλλωστε, με τους απανταχού χαρτογιακάδες γιάπηδες των κυβερνήσεων της Ευρώπης. 
Η νέα έρευνα που πραγματοποιήθηκε από την οργάνωση “Motivaction” που εδράζει στο Άμστερνταμ σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Πολυπολιτισμού της χώρας. Μετά την δημοσιοποίηση των αναμενόμενων κατά γενική ομολογία αποτελεσμάτων που καταδεινύουν το θρησκευτικό μίσος των μουσουλμάνων, πολιτικές παρατάξεις της Ολλανδίας, προεξεχόντων των σοσιαλιστών, αλλά και άλλων, κάλεσαν για την άμεση διερεύνηση των αιτιών για την ριζοσπαστικοποίηση και την εξτρεμιστική συμπάθεια των νεαρών μουσουλμάνων της χώρας. 
Επίσης, βάσει της ίδιας έρευνας, ένα 90% των νεαρών ερωτηθέντων Τούρκων δήλωσαν ότι θεωρούν ήρωες όσους μάχονται κατά του Σύριου Προέδρου Ασσάντ, με τους μισούς να προσθέτουν ότι θα είναι καλό αν μουσουλμάνοι της χώρας συνέτρεχαν να υποστηρίξουν τον «αγώνα», όπως δήλωσαν, του ΙΚΙΛ στην Συρία.
Παράλληλα, ο Υπουργός Εσωτερικών της Ολλανδίας, Lodewijk Asscher, δήλωσε σε τοπικό διαδικτυακό μέσο, ότι τα αποτελέσματα της έρευνας είναι ανησυχητικά και έκανε έκκληση για περαιτέρω εις βάθος διερεύνηση, αλλά ταυτόχρονα ανέφερε ότι δεν έχει κατορθώσει να βρει κάποιον μουσουλμάνο που να στηρίζει το ΙΚΙΛ κατά τις επισκέψεις που πραγματοποιεί στα τζαμιά της χώρας… Τελικά, αυτοί οι βορειο-ευρωπαίοι πρέπει να είναι πιο ηλίθιοι και από τους δικούς μας τους πολιτικούς… 
Ε.Μ. 
hellasforce.com
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου