Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Δευτέρα 10 Νοεμβρίου 2014

Ο ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΠΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ "ΩΡΑΙΟΤΕΡΟΥ ΑΝΔΡΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ", ΖΕΙ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΙΟΓΡΑΦΙΑ!


Μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας είναι εδώ και μεγάλο διάστημα...

ο Νίκος Παπαδάκης, ο οποίος απέχει από την τηλεόραση, ενώ σπάνιες είναι πλέον και οι εμφανίσεις του στη νυχτερινή ζωή.


Το πρώην μοντέλο, που είχε πάρει και τον τίτλο του "ωραιότερου άνδρα στον κόσμο", και παρουσιαστής απέχει συνειδητά από όλα τα παραπάνω, έχοντας αφοσιωθεί τα τελευταία χρόνια στη μεγάλη του αγάπη, την αγιογραφία. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Παπαδάκης για χάρη της Τέχνης αυτής έχει αλλάξει και τον τρόπο ζωής του, ενώ έχει προσαρμόσει το καθημερινό του πρόγραμμα σύμφωνα με τις ανάγκες της.


Ξυπνάει νωρίς το πρωί και αφιερώνει όλη τη μέρα του στη ζωγραφική. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι έχει κλείσει για εκίνον οριστικά το κεφάλαιο "τηλεόραση". Παραμένει ανοιχτός σε τηλεοπτικές προτάσεις, αλλά προτιμά να επιστρέψει στην τηλεόραση με μια εκπομπή που να του ταιριάζει.

http://www.gkourou.com/2014/11/blog-post_17.html#sthash.ctvQe1Uu.dpuf
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου