Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2014

Έπεσε ξύλο μέχρι και σε σχολικό αγώνα ποδοσφαίρου στην Πάτρα!


 Η βία δεν έχει ούτε σύνορα, ούτε "αναγνωρίζει" ηλικίες. Εκτός ελέγχου βγήκε η κατάσταση σε ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ ομάδων από δύο σχολεία (3ο ΓΕΛ, 2ο EΠΑΛ) της Πάτρας.

Ο αγώνας ήταν στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης του σχολικού πρωταθλήματος. Το ματς διεκόπη στο 63' και ενώ το σκορ ήταν 4-1 υπέρ του 3ου ΓΕΛ.

Σύμφωνα με το "axaiatalents.blogspot.gr" οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων πιάστηκαν στα χέρια και δεν έλειψαν τα χτυπήματα, με τους γονείς να μπαίνουν στο γήπεδο για να ηρεμήσουν τα παιδιά τους.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου