Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Δευτέρα 10 Νοεμβρίου 2014

Κάνε όνειρα Αχμέτ για Καστελόριζο …Εδώ κάνει κουμάντο ο Στρατηγός Στεφανής!

Τελικά κάποιοι από τους πολλούς που είναι τόσο λίγοι αφήνουν την σφραγίδα τους …Μπορεί να ονειρεύεται όσο θέλει ο Νταβούτουγλου από την ανάπτυξη του Στόλου και αποκλεισμό του Καστελόριζου μέχρι την κατάληψη της Στρογγύλης από Τούρκους Καταδρομείς και να ετοιμάζεται, αλλά εδώ κάνει κουμάντο ο Στρατηγός Στεφανής και έχει στα χέρια του δυνάμεις τέτοιες που θα πάει το σφάξιμο σύννεφο !
 

Κάνοντας κτήμα την διακλαδική  ετοιμότητα και την ανάπτυξη ταχύτατων δυνάμεων με την συνδρομή επιθετικών ελικοπτέρων και την άμεση αντίδραση των εφέδρων Καταδρομών της 95 ΑΔΤΕ  που όχι τυχαία τους βράβευσε ο Στρατηγός ,θα αναλάβουν την φρούρηση στόχων απαλλάσσοντας έτσι εκείνες τις δυνάμεις που θα φτάσουν σε χρόνο ρεκόρ σε Καστελόριζο και Στρογγύλη !

 Η άσκηση πραγματοποιήθηκε με τη συμμετοχή αεροπορικών και ναυτικών δυνάμεων, ειδικών τμημάτων και ταχύπλοων μέσων στην Περιοχή Ευθύνης της 95 Ανώτερης Διοίκησης Ταγμάτων Εθνοφυλακής, το πρώτο δεκαήμερο του Νοεμβρίου.


Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου