Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2014

Καβάλα: Επιτέθηκαν με τσεκούρι σε αστυνομικούς


Σοβαρό επεισόδιο μεταξύ αστυνομικών και δύο ατόμων, συνέβη το πρωί του Σαββάτου στο Χρυσοχώρι της Καβάλας, όταν οι ένστολοι επιχείρησαν να ελέγξουν τους δύο άνδρες και εκείνοι τους επιτέθηκαν.
Σύμφωνα με την αστυνομία, ένας από τους δύο δράστες, μάλιστα, χρησιμοποίησε τσεκούρι με το οποίο επιχείρησε να χτυπήσει τους αστυνομικούς, ενώ ο άλλος επιτέθηκε με γροθιές, χτυπώντας τους στο πρόσωπο.

Οι αστυνομικοί αναγκάστηκαν να πυροβολήσουν τρεις φορές στον αέρα, προκειμένου να εκφοβίσουν τους δράστες. Εκείνος που κρατούσε το τσεκούρι όμως, όχι μόνο δεν συμμορφώθηκε, αλλά άρχισε να χτυπάει με αυτό το περιπολικό, προκαλώντας ζημιές στο όχημα.

Ακολούθησε καταδίωξη, στην οποία συμμετείχαν και δευνάμεις των Διευθύνσεων Αστυνομίας Ξάνθης και Καβάλας, με αποτέλεσμα, μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, να εντοπισθούν οι δράστες και να συλληφθούν.

Πρόκειται για έναν 34χρονο και έναν 39χρονο, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας, πρόκληση διακεκριμένων φθορών και απλών σωματικών βλαβών, αντίσταση, απειλή, εξύβριση και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στα σπίτια των δύο δραστών, στο Χρυσοχώρι Καβάλας, οι αστυνομικοί εντόπισαν και κατέσχεσαν μεταξύ άλλων τέσσερα σπαθιά, συνολικού μήκους από 48 έως 95 εκατοστών, δύο τσεκούρια – μπαλτάδες, μεταλλικά αντικείμενα και τεμάχια από σωλήνες χαλκού και ένα αλυσοπρίονο.

Οι αστυνομικοί που τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια του περιστατικού μετέβησαν στο Κέντρο Υγείας Χρυσούπολης, όπου τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια αποχώρησαν.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ την αστυνομική έρευνα διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Χρυσούπολης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καβάλας.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου