Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Σάββατο 15 Νοεμβρίου 2014

Αποκάλυψη : Πως οι Τούρκοι έπεσαν στην «Παγίδα του Αιγαίου!»

Επειδή  δεν μας έπεισαν οι «διαρροές» του νέου Υπουργού Εθνικής Άμυνας κ.κ Δένδια , ούτε βέβαια η μη πρόβλεψη του Α/ΓΕΕΘΑ Στρατηγού Κωσταράκου  για παρενόχληση Πολιτικού αεροσκάφους της ΥΠΑ ,που τυχαία πετούσε εκείνη την ώρα στο Αιγαίο και επειδή δεν φάγαμε το παραμύθι ότι ο Αρχηγός του ΑΤΑ άργησε να στείλει μαχητικά (αν είναι δυνατόν ! Ποιός ο Βαίτσης ; που διαβάσαμε ,  ) το ψάξαμε το θέμα και τα συμπεράσματα μας που βγήκαν  αβίαστα ,αλλά και  η εκτίμηση μας  για τα γεγονότα είναι αυτή και την καταθέτουμε !

Πρώτον: Mόνο τυχαία δεν μπορεί να είναι η πτήση για χαρτογράφηση  του πολιτικού αεροσκάφους της ΥΠΑ ενός σύγχρονου αεροσκάφους που ελέγχει τις καθόδους των πολιτικών αεροσκαφών  σε μια περιοχή που μυρίζει μπαρούτι εδώ και αρκετό καιρό !

Δεύτερον: Oι Τούρκοι είχαν στην περιοχή δύο μαχητικά F-16 ,δύο από τα ποιο σύγχρονα  κατασκοπευτικά -καταγραφικά που διαθέτουν τα CN-235  με τεράστιες δυνατότητες !

Τρίτον  : Κανένα μαχητικό πουθενά στον κόσμο δεν πετάει εκτός αν δεν πάρει εντολή ενώ είναι γνωστό πως παρακολουθείται απο RADAR φίλια και εχθρικά !

Τέταρτον : Μήπως οι Τούρκοι λέμε μήπως κουτοπόνηροι  οι ίδιοι πέρασαν το  αεροσκάφος της ΥΠΑ για αεροσκάφος VIP   πιστεύοντας ότι μετέφερε και τον Έλληνα ΥΕΘΑ και παρενόχλησαν το αεροσκάφος συνοδεύοντας το ώσπου φάνηκαν τα Ελληνικά μαχητικά ;…

Δεν θα είναι η πρώτη φορά που το κάνουν οι Τούρκοι γνωρίζοντας μάλιστα ότι το αεροσκάφος  ήταν  χαρακτηρισμένο ως VIP:»

Το μαχητικό των Τούρκων ήρθε δίπλα δίπλα με το Ελληνικό στο ύψος της Μυκόνου και πέταξαν μαζί μέχρι να το αναγκάσει ο Έλληνας Πιλότος να εγκαταλείψει το Ελληνικό Εναέριο Χώρο!…Σε καμιά περίπτωση δεν πρόκειται για λάθος !

Ο Έλληνας ΥΕΘΑ πέταξε με NH90 της Α.Σ στη Χίο κανείς δεν γνώριζε με τί θα επέστρεφε ..Ετοιμότητα υπήρχε σε δύο νησιά του Βορείου Αιγαίου με Ελληνικά μαχητικά ,το ΑΤΑ απογείωσε αμέσως μαχητικά μόλις ο Τούρκος μπήκε στο FIR και στη Μύκονο έγινε η αναχαίτιση !

Η «Διαρροή» του Έλληνα ΥΕΘΑ σε δημοσιογράφους που κάνουν (κρά για είδηση) δεν μπορεί να έγινε τυχαία …Ούτε η προτροπή του να μην το δημοσιεύσουν αφού μετά την ενημέρωση του ΥΠΕΞ για διάβημα όλα θα γινόταν γνωστά από πηγές εντός ή εκτός των τειχών !

Ο Δένδιας είναι έξυπνος άνθρωπος και δεν νομίζουμε ότι του ξέφυγαν τυχαία και μάλιστα σε δημοσιογράφους …Άρα το συμπέρασμα που βγαίνει είναι ότι ο Υπουργός ήθελε να καταδείξει την προκλητικότητα των Τούρκων και όχι βέβαια εντός της Ελλάδος αλλά στα Αρμόδια όργανα της Συμμαχίας !pzzsDgw

Αν όμως στήθηκε τέτοια παγίδα στους Τούρκους  από το  ΥΠΕΘΑ & ΓΕΕΘΑ που τσίμπησαν σαν χάνοι εμείς τους βγάζουμε το καπέλο!


Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου