Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Κυριακή 16 Νοεμβρίου 2014

Αθώος ο K. Μπαρμπαρούσης για την υπόθεση της λαϊκής αγοράς στο Μεσολόγγι


Ολοκληρώθηκε το δικαστήριο στο οποίο ήταν κατηγορούμενοι ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Κώστας Μπαρμπαρούσης και άλλα άτομα για τα επεισόδια στους περιβόητους «πάγκους» που είχαν γίνει στην λαϊκή αγορά της πόλης του Μεσολογγίου τον Σεπτέμβριο του 2012.

Αθώοι για όλες τις κατηγορίες κρίθηκαν και  όλοι οι υπόλοιποι οι κατηγορούμενοι.

Θυμίζουμε ότι για την εν λόγω υπόθεση είχε πραγματοποιηθεί μία πρώτη συνεδρίαση προ μηνών και αναβλήθηκε, προκειμένου να βρεθούν νέοι μάρτυρες, ώστε να αντικαταστήσουν τους προηγούμενους.

Εν τέλει πραγματοποιήθηκε η δεύτερη συνεδρίαση και οι «νέοι μάρτυρες» που είχαν κληθεί ήταν παντελώς ανεπαρκείς, σε σημείο που ήταν άχρηστοι για τους κατήγορους.
Το αποτέλεσμα ήταν ότι μετά από πολύωρη ταλαιπωρία, η πρόταση του Εισαγγελέα και η απόφαση του Δικαστηρίου ήταν πανηγυρικά αθωωτική, αφού κανείς δεν αναγνώρισε κανέναν και δεν μαρτυρήθηκε ουδεμία έκνομη πράξη.

Πηγή

1 σχόλιο:

  1. ΔΙΚΑΙΗ ΑΠΟΦΑΣΗ
    ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΟΥΤΕ ΦΩΤΟ Ή ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΝΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ
    ΒΙΟΠΡΑΓΙΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή