Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Παρασκευή 26 Δεκεμβρίου 2014

Στη φυλακή 16χρονος επειδή... έβρισε τον Ερντογάνδ


Ένας μαθητής λυκείου ηλικίας 16 ετών συνελήφθη και προφυλακίστηκε στο Ικόνιο, στην κεντρική Τουρκία, για την κατηγορία της «εξύβρισης του προέδρου» Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, μετέδωσαν τουρκικά μέσα ενημέρωσης.

Ο ανήλικος, μέλος ενός κινήματος της Αριστεράς και στον οποίο τα μέσα ενημέρωσης αναφέρονται, όπως ο νόμος προτάσσει, με τα αρχικά του, M.E.A, κατηγορήθηκε από ένα δικαστήριο ότι «εξύβρισε» τον επικεφαλής του τουρκικού κράτους χθες κατά τη διάρκεια μιας τελετής μνήμης προς τιμή ενός νεαρού δασκάλου που δολοφονήθηκε από ισλαμιστές το 1930, διευκρινίζει το ενημερωτικό τηλεοπτικό δίκτυο CNN Türk.

Κατά τη διάρκεια μιας ομιλίας που εκφώνησε, ο νεαρός καταφέρθηκε εναντίον του Ερντογάν και της κυβέρνησης, κατηγορώντας τους κυρίως για «διαφθορά», ανέφερε η εφημερίδα Hürriyet.

Η αστυνομία τον συνέλαβε το βράδυ, ενώ ένας δικαστής απήγγειλε κατηγορίες εναντίον του και διέταξε την προφυλάκισή του. Ο 16χρονος είναι αντιμέτωπος με μια ποινή κάθειρξης έως 4 ετών.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου