Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2014

Χωρίς προστασία η πρώτη κατοικία από το 2015

Λήγει στις 31 Δεκεμβρίου  το μέτρο για την προστασία της πρώτης κατοικίας και όπως όλα δείχνουν δεν πρόκειται να λάβει παράταση. 
Σύμφωνα με τα ΝΕΑ η κυβέρνηση λέει «όχι» σε νέα παράταση της αναστολής των πλειστηριασμών για την πρώτη κατοικία και το 2015. 

Όπως επισημαίνει η εφημερίδα παρά τις επιφυλάξεις μερίδας βουλευτών τόσο της ΝΔ όσο και του ΠΑΣΟΚ που έχουν εκφράσει κατά τους προηγούμενους μήνες την πρόθεσή τους να στηρίξουν μια πρόταση για παράταση της αναστολής των πλειστηριασμών, εκτιμώντας ότι ακόμη είναι νωρίς για απελευθέρωση και μετάβαση σε νέο καθεστώς αλλά και τις αντιδράσεις της αντιπολίτευσης, η ηγεσία του υπουργείου Ανάπτυξης  δεν επεξεργάζεται κανένα τέτοιο σενάριο αλλά παραπέμπει στον Κώδικα Δεοντολογίας της ΤτΕ και στο νόμο για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά.

http://newpost.gr/post/407120/xwris-prostasia-h-prwth-katoikia-apo-to-2015
Πηγή

1 σχόλιο:

  1. Δίκαιο είναι τά κομματόσκυλα πού τούς ψήφισαν τό 2012 νά τούς πάρουν όχι μόνο τό σπίτι, ΟΛΑ. Στόν δρόμο νά βγούν καί νά ζητιανεύουν, τότε μόνο θά νοιώσουν αυτούς πού έπαθαν χωρίς νά φταίνε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή