Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τετάρτη 31 Δεκεμβρίου 2014

Πάνω από τα 54 δολάρια το πετρέλαιο


Ανέκαμψαν οι τιμές του αργού πετρελαίου ενόψει της δημοσίευσης των εβδομαδιαίων στοιχείων για τα πετρελαϊκά αποθέματα των ΗΠΑ, αφού νωρίτερα κατέγραψαν νέο χαμηλό πολλών ετών εξαιτίας ανησυχιών για υπερπροσφορά.
Ειδικότερα, στο Χρηματιστήριο Εμπορευμάτων της Νέας Υόρκης, το αργό τύπου light sweet παραδόσεως Φεβρουαρίου ενισχύθηκε κατά 51 σεντς, ή 1% στα 54,12 δολάρια το βαρέλι.
Το αργό τύπου brent παραδόσεως Φεβρουαρίου, σημείωσε άνοδο 2 σεντς, στα 57,90 δολάρια το βαρέλι.
Αύριο αναμένονται τα στοιχεία της Energy Information Administration των ΗΠΑ, τα οποία παρακολουθούνται στενά από την αγορά. Αναλυτές που συμμετείχαν σε δημοσκόπηση της Platts, αναμένουν υποχώρηση 1,25 εκατ. βαρελιών για την εβδομάδα που ολοκληρώθηκε στις 26 Δεκεμβρίου.
Νωρίτερα σήμερα, η τιμή του πετρελαίου άγγιξε χαμηλό 5,5 ετών, προκαλώντας ανησυχία σε χώρες, όπως Ρωσία και Βενεζουέλα. Ωστόσο, σύμφωνα με το CNBC, η μεγαλύτερη πετρελαιοπαραγωγός δύναμη, η Σαουδική Αραβία, μένει... ατάραχη.
Σύμφωνα με το CNBC, δεν υπάρχουν σημάδια περαιτέρω υποχώρησης της παραγωγής του πετρελαίου στο άμεσο μέλλον από την Σαουδική Αραβία βάση των αποφάσεων που ελήφθησαν στην συνεδρίαση του ΟΠΕΚ το Νοέμβριο.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου