Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου 2014

ΣΥΡΙΖΑ: Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΗ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΗΣ


Διαβεβαίωση προς τους δανειστές ότι το μνημονιακό πρόγραμμα θα συνεχιστεί απαρέγκλιτα, χαρακτηρίζει το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ το άρθρο του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά στο «Έθνος της Κυριακής»
Σε ανακοίνωση του, το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, σημειώνει ότι το άρθρο του πρωθυπουργού «μαρτυρά το φόβο της κυβέρνησης μπροστά στην επικείμενη κατάρρευσή της».
Επίσης, αναφέρει ότι δεν αποτελεί έκπληξη πως «δεν περιγράφεται κανένα σχέδιο διαπραγμάτευσης με τους δανειστές» ούτε το γεγονός πως «η έξοδος από το μνημόνιο» έδωσε τη θέση της στη «συνέχιση των μεταρρυθμίσεων».
Ο ΣΥΡΙΖΑ τονίζει δηκτικά ότι «στο μόνο που έχει δίκιο ο πρωθυπουργός είναι ότι «το πιο πυκνό σκοτάδι είναι λίγο πριν χαράξει», με το φως να έρχεται σύντομα με τη νωπή λαϊκή εντολή σε μια κυβέρνηση αποφασισμένη να διαπραγματευτεί για τα συμφέροντα της χώρας. Συναίνεση στο μνημονιακό έγκλημα δεν πρόκειται να υπάρξει από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ»

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου