Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τετάρτη 31 Δεκεμβρίου 2014

Οριστικό το ναυάγιο ΣΥΡΙΖΑ - ΔΗΜ.ΑΡ


"Στον αέρα" βρίσκεται κυριολεκτικά η εκλογική συνεργασία του ΣΥΡΙΖΑ με τη ΔΗΜ.ΑΡ.
Το πλέον πιθανό σενάριο, σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbomb που επιβεβαιώνουν και οι δύο πλευρές, είναι αυτό του οριστικού ναυαγίου. Και αυτό γιατί, η εισήγηση του προέδρου της ΔΗΜ.ΑΡ στο Διαρκές Συνέδριο που είναι προγραμματισμένο για την προσεχή Κυριακή είναι η συνεργασία με τον Οικολογικό χώρο ή η αυτόνομη κάθοδο να δεν ευοδωθεί.
Στον ΣΥΡΙΖΑ, η συνεργασία με τους "πρώην συντρόφους" που αποχώρησαν στο συνέδριο του 2010, συναντά τεράστιες δυσκολίες, καθώς αντιρρήσεις δεν προβάλει μόνο η Αριστερή Πλατφόρμα, αλλά και μεγάλο μέρος της πλειοψηφίας.
Πάντως η Εκτελεστική Επιτροπή και η Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΔΗΜΑΡ σε κοινή συνεδρίασή τους σήμερα το πρωί αποφάσισαν να μην προχωρήσουν τις συζητήσεις με τον ΣΥΡΙΖΑ.
Στην Κουμουνδούρου συνεχίζονται οι πυρετώδεις διαβουλεύσεις για την κατάρτιση των ψηφοδελτίων, ενώ οι οριστικές αποφάσεις και για τις συμμαχίες θα ληφθούν στη συνεδρίαση της Κ.Ε. του κόμματος την Παρασκευή και στο διαρκές συνέδριο που είναι προγραμματισμένο για το Σαββατοκύριακο.
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα εισηγηθεί, όσον αφορά τις συμμαχίες, στους 450 υποψηφίους του κόμματος σε όλη την χώρα οι 50 να είναι μη κομματικά στελέχη τα οποία ωστόσο θα δεσμεύονται στο πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου