Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Πέμπτη 25 Δεκεμβρίου 2014

Ανάσα για το ρούβλι στη Ρωσία- αισιοδοξεί η κυβέρνηση


O Ρώσος υπουργός Οικονομίας Αντόν Σιλουάνοφ, εξέφρασε σήμερα Πέμπτη, 25/12 την άποψη ότι η κρίση για το ρούβλι δείχνει να έχει τερματιστεί. Ανακάμπτει σήμερα το ρούβλι έναντι του δολαρίου.
Από την άλλη μεριά, ο πληθωρισμός στη Ρωσία αναμένεται να φτάσει το 11,5% για το 2014, εξαιτίας του εμπάργκο που εφαρμόζει η Δύση και της ισχυρής πτώσης του ρουβλίου, πρόσθεσε ο Σιλουάνοφ, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ. "Θα είναι γύρω στο 11,5%, ίσως και λίγο παραπάνω", είπε ο υπουργός, σύμφωνα με τα ρωσικά ειδησεογραφικά πρακτορεία.
Με βάση τα επίσημα στατιστικά στοιχεία που δόθηκαν στη δημοσιότητα την Τετάρτη, η άνοδος της τιμής των καταναλωτικών προϊόντων έφτασε από την 1η Ιανουαρίου μέχρι τις 22 Δεκεμβρίου το 10,4%. Ενώ είχε πέσει στο 6,5% το 2013, ο πληθωρισμός άρχισε να αυξάνεται και πάλι από το καλοκαίρι κυρίως λόγω του εμπάργκο. Η αύξηση αυτή επιταχύνθηκε το φθινόπωρο καθώς το ρούβλι έπεφτε κατακόρυφα σε σύγκριση με το δολάριο και το ευρώ, σε συνδυασμό και με τη μείωση της τιμής του πετρελαίου.
Αναφερόμενος στην πτώση του νομίσματος, που φαίνεται ότι ανακόπτεται καθώς σήμερα το πρωί η ισοτιμία του έναντι του δολαρίου είχε διαμορφωθεί στα 52,69:1 έναντι 53,44: 1 την Τετάρτη, ο Σιλουάνοφ είπε ότι κατά τη γνώμη του η κρίση τερματίστηκε και παρατηρούνται σταθεροποιητικές τάσεις.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου