Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2014

Οι ΗΠΑ αφαίρεσαν δύο κουρδικές οργανώσεις από τον κατάλογο τρομοκρατών


Δύο κορυφαίες κουρδικές οργανώσεις του ιρακινού Κουρδιστάν, η Δημοκρατική Ένωση του Κουρδιστάν (KDP) και η Πατριωτική Ένωση του Κουρδιστάν (PUK), έχουν διαγραφεί από τον κατάλογο των τρομοκρατικών οργανώσεων των ΗΠΑ.
«Το Κογκρέσο έχει  περάσει στον NDAA- [The National Defense Authorization Act] μια διάταξη με την οποία αφαιρούνται το PUK και το KDP από τον κατάλογο των καθορισμένων οργανισμών, σύμφωνα με τους αμερικανικούς νόμους μετανάστευσης», έγραψε ο πρέσβης Brett McGurk, αναπληρωτής βοηθός Γραμματέα του Κράτους για θέματα της Μέσης Ανατολής στις 13 Δεκεμβρίου 2014 στο Twitter.
«Αυτό ο άδικος χαρακτηρισμός περιέπλεκε την επεξεργασία πολλών Κούρδων που επιθυμούν να επισκεφθούν τις ΗΠΑ. Είμαστε ευχαριστημένοι από την αποκατάσταση», σημείωσε ο McGurk.
Τον Φεβρουάριο, ο πρόεδρος της Περιφερειακής Κυβέρνησης του Κουρδιστάν, Μασούντ Μπαρζανί, αρνήθηκε να ταξιδεύσει στις ΗΠΑ να συναντηθεί με τον πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα, μέχρι η Ουάσιγκτον να αφαιρέσει τα δύο κύρια κόμματα της περιοχή από τον κατάλογο των τρομοκρατικών οργανώσεων.
Τον Απρίλιο, δύο εξέχοντες Γερουσιαστές των ΗΠΑ, ο Ρόμπερτ Μενέντεζ και ο Τζον Μακέιν, εισήγαγαν ένα νομοσχέδιο για την άρση των κουρδικών πολιτικών κομμάτων από τον κατάλογο των τρομοκρατικών οργανώσεων των ΗΠΑ.
Ο Φουάντ Χουσεΐν, αρχηγός του Επιτελείου για την προεδρία της Περιφερειακής Κυβέρνησης του Κουρδιστάν, δήλωσε ότι Αμερικανοί αξιωματούχοι έχουν ενημερώσει του ομολόγους τους Κούρδους για την απόφαση του Συνεδρίου.
«Το νομοσχέδιο έχει, πλέον, αποσταλεί στον πρόεδρο, Μπαράκ Ομπάμα. Ελπίζουμε ότι θα την υπογράψει», ανέφερε ο Χουσεΐν.

http://www.echedoros-a.gr/
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου