Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τρίτη 2 Δεκεμβρίου 2014

Άρχισε η καταιγίδα των Βολών στο ΠΒΚ…Απο αλάργα οι Τούρκοι!

Με το καλημέρα ξεκίνησαν οι Τακτικές βολές στο Πεδίο Βολής της Κρήτης με τους Τούρκους να μένουν προς παρόν αλάργα για το φόβο του Αλλάχ!

Οι Τακτικές βολές των MLRS   που ξεκίνησαν  στο ΠΒΚ περιλαμβάνουν βολές με εκπαιδευτικά βλήματα ενώ θα συνεχιστούν και αύριο με Πραγματικά βλήματα πρώτης γραμμής !

Την Παρασκευή έγινε το μεγάλο πανηγύρι  με καταιγίδα βολών από τους πολλαπλούς εκτοξευτές και τα επιθετικά ελικόπτερα Απάτσι !

Η Καταιγίδα των βολών στο Κρητικό Πέλαγος είχε στόχο αποβατικό του Πολεμικού Ναυτικού παροπλισμένο !

Το μήνυμα που έστειλαν οι Πυροβολητές  και οι  Φονιάδες των Απάτσι προς άπαντες του ενδιαφερόμενους ήταν απλό …Δείτε τι ακριβώς θα πάθετε αν κάτι αποτολμήσετε !

Τα επιθετικά ελικόπτερα Απάτσι έριξαν αντιαρματικά και «αντιαβακικά  κατευθυνόμενα βλήματα ¨και βρίσκονται ήδη στο Πεδίο Βολής της Κρήτης !

Την βολή παρακολούθησαν ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωσταράκος (πυροβολητής κάποτε ) και ο Α/ΓΕΣ   Αντιστράτηγος Χρίστος Μανωλάς !

Οι Τούρκοι που έψαχναν τις προηγούμενες ημέρες το αρματωγό που μετέφερε τους Πολλαπλούς εκτοξευτές είναι στο Αιγαίο με τα γνωστά CN-235 αλλά από Αλάργα γιατί ο διάβολος έχει πολλά και στραβά ποδάρια !


Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου